Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website (www.offerteadviseur.nl) verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

OfferteAdviseur.nl

  • Ondanks de constante aandacht die wij besteden aan de gepubliceerde informatie op deze website kan het in bepaalde gevallen voorkomen dat gehele informatie of delen daarvan onvolledig of onjuist zijn. Deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar kunnen worden geacht. De informatie op deze website is uitsluitend bedoelt als indicatief en mag zonder vooraankondiging worden gewijzigd of verwijderd.
  • Er kunnen geen rechten aan de verstrekte informatie op deze website worden ontleend. Offerte Adviseur kan niet garanderen dat de website ononderbroken functioneert en wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en directe of indirecte schade ontstaan door het gebruik van de inhoud. Bovendien aanvaardt Offerte Adviseur  geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Offerte Adviseur  zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Offerte Adviseur.
  • U heeft de verantwoordelijkheid voor de keuze en het gebruik van de informatie op deze website en u mag de informatie (en ook afbeeldingen) op deze website niet publiceren, overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder duidelijk de bron (weblink naar de desbetreffende pagina) te vermelden. U dient bij het publiceren van de informatie op deze website de volgende 3 delen van de bronvermelding te gebruiken: ‘Bron: Offerte Adviseur.nl [Link naar de desbetreffende pagina met titel: ‘OfferteAdviseur.nl’]‘. Hierbij moet het voor derden duidelijk zijn dat alle informatie die door u of uw bedrijf gepubliceerd is eigendom is van Offerte Adviseur. U mag u dus niet voordoen als de rechtmatige eigenaar van de informatie op onze site-welke u dus heeft gepubliceerd. Tot slot bent u vrij om onze weblinks en informatie (mits met bronvermelding, i.e weblink) te delen/publiceren op sociale media.
  • U bent verplicht de aanwijzingen en bronvermelding, indien van toepassing, omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Alle auteursrechten zijn voorbehouden voor Offerte Adviseur. Verder is op al onze activiteiten Nederlands recht van toepassing.