Zonnepanelen zijn booming in Nederland. We komen in een tijd dat het raar is als er nog geen zonnepanelen op uw dak liggen. Heel Nederland doet straks mee aan deze zeer rendabele duurzame maatregel.

Wilt u als zonnepanelen specialist meer omzet creëren of juist uw bedrijf uitbreiden? Dan bent u hier op het goede adres. Wij van OfferteAdviseur leveren een zeer hoge kwaliteit leads aan veel verschillende bedrijven in de bouwsector. Deze consumenten komen op een van onze websites omdat zij interesse hebben om zonnepanelen op hun dak te laten plaatsen.


Deze consumenten komen door middel van zoektermen op deze websites terecht, wij adverteren dus helemaal niet. Door deze methode merken wij dat de kwaliteit van de leads een stuk hoger is en u een betere conversie uit de toegestuurde leads haalt.

Wanneer de leads om de site zijn gekomen vinden ze allemaal informatie met betrekking tot het aanschaffen van zonnepanelen. Hierdoor zijn ze goed ingelezen en voorbereid op hun offerte aanvraag. Vervolgens vragen zij gratis én vrijblijvend een offerte aan. Wanneer de lead een offerte aanvraagt bellen wij deze eerst voor. Hierdoor checken we de kwaliteit van de lead, bijvoorbeeld of deze wel echt interesse heeft om zonnepanelen aan te schaffen. Na deze controle sturen wij de lead pas door naar bedrijven zoals u.

Hier staan alle voordelen van OfferteAdviseur:

  • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn!
  • Geen kosten achteraf
  • Uitstekende ondersteuning
  • Eerlijke reclamatie service
  • Bepaal uw eigen regio
  • Zelf contact opnemen met de klant
  • Minimale concurrentie
  • Hoge kwaliteit leads
  • Geen abonnements-, inschrijf- of administratiekosten
  • Vaste prijs per offerte-aanvraag ( u kunt kiezen uit: gedeelde leads, semi-gedeelde leads of exclusieve leads)

Bent u na het lezen hiervan geïnteresseerd in het afnemen van onze hoge kwaliteit leads? Meldt u dan gratis aan via deze pagina. Samen zorgen we voor een mooie win-win situatie!

Marktanalyse

In 2021 liggen er zo’n 1,5 miljoen huishoudens vol met zonnepanelen. Dit betekend dat er nog een hoop huishoudens zonnepanelen op hun dak moeten krijgen. Dit zal met de loop der tijd veel meer worden. We verwachten dat in de toekomst elk huishouden in Nederland gebruik zal maken van zonnepanelen, vooral met de stijgende prijzen in ons land.

Door de salderingsregeling die wordt afgebouwd vanaf 2023 verwachten we dat de terugverdientijd tot aan 2030 hetzelfde blijft. Vanaf daarna zal de terugverdientijd wellicht wat langer zijn. Hierdoor liggen er goede kansen om veel daken vol te leggen met zonnepanelen.

Hoe wordt u een vakspecialist?

Om zonnepanelen-installateur te worden is het nodig om een speciaal certificaat te halen. Omdat de markt nog nieuw is zijn er nog geen echte opleidingen voor dit vak. Vaak vragen werkgevers dus om een certificaat. Het halen van de cursus duurt meestal een werkweek.

Nadat u werkervaring heeft opgebouwd in deze sector kunt u ook aan de slag gaan als zzp’er. Dit is financieel interessanter. Wel moet u dan uw eigen pensioen opbouwen. Als beginner zult u eerst aan de slag moeten gaan in loondienst om wat ervaring op te bouwen.