Sony abonnement

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe smartphone, zijn de meeste mensen geneigd om meteen te kijken naar een Samsung of een iPhone. Dit terwijl er nog een heleboel andere merken zijn die hele mooie en goede smartphones verkopen, zoals Sony. Deze telefoons zien er niet alleen hartstikke mooi uit, maar zijn ook nog eens hartstikke goed van kwaliteit. Dit in combinatie met een voordelig abonnement is een ontzettend goede deal. Lees dus snel om alles te lezen over een smartphone abonnement met een Sony toestel.

Minimale kosten: €19
Gemiddelde kosten: €30 Deze klus kost gemiddeld tussen de: €20 en €40
Maximale kosten: €73

Sony smartphone

Alle Sony smartphones heten Sony Xperia. Binnen deze lijn zijn er tal van varianten waar u uit kunt kiezen, waardoor er dus ook altijd een model bij zit dat goed bij u past. Zo zijn ze er in verschillende groottes en in verschillende prijsklassen. U kunt kiezen voor een model dat waterdicht is, dat heel compact is of juist een extra groot scherm heeft. Zo hebben sommige Sony smartphones een groter scherm dan de gemiddelde smartphone. Daarnaast is het scherm ook van zeer goede kwaliteit en doordat het langwerpig is en geen randen heeft is het ook geschikt om series en films op te kijken.

Wanneer u uw nieuwe smartphone uit heeft gekozen, moet u gaan kiezen wat u allemaal in uw mobiele telefoonabonnement wilt hebben. Hoeveel internet wilt u bijvoorbeeld elke maand hebben? Op steeds meer plekken in Nederland kunt u op wifi, maar deze is niet altijd goed van kwaliteit en het is altijd handig om zelf ook voldoende MB’s te hebben. Daarnaast moet u ook kiezen hoeveel belminuten u wilt hebben. Doordat bellen niet meer zo heel duur is, kunt u vaak al heel goedkoop kiezen voor onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast moet u ook nog kiezen hoe lang uw abonnement gaat duren, welke internetsnelheid u wilt en of u nog extra’s wilt hebben. Voor al deze opties geldt: hoe meer en hoe luxer uw abonnement is, hoe meer u ook elke maand moet betalen. In de tabel hieronder vindt u voorbeelden van abonnementen bij verschillende providers met een Sony toestel.

1 GB internet

5 GB internet

10 GB internet

Onbeperkt internet

Tele2

€20,-

X

X

€37,-

Vodafone

€27,50

X

€59,-

€67,-

T-Mobile

€25,50

€29,50

€33,50

€47,-

KPN

X

€47,50

€65,50

€73,-

Ben

€19,-

€21,50

X

X

Wanneer u dan een abonnement afsluit, krijgt u een Sony toestel erbij. U betaalt hier maandelijks een bepaald bedrag voor en aan het einde van uw abonnement is de telefoon dan ook helemaal afbetaald. Om de maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden, kunt u er ook voor kiezen om alvast een bepaald bedrag aan het begin van het abonnement te betalen. Daardoor hoeft u namelijk gedurende het abonnement minder af te lossen waardoor de kosten ook lager zullen zijn.

Let hier op

Heeft u geen zin om elke avond uw smartphone aan de oplader te moeten leggen? Dat komt goed uit, want in tegenstelling met de gemiddelde smartphone hoeft dat ook niet met een smartphone van Sony. De batterijen van deze telefoons zijn zo krachtig dat hij niet elke dag opgeladen hoeft te worden. Ze gaan dus erg lang mee, waardoor u niet snel met een lege smartphone komt te zitten. Dit is erg handig wanneer u niet thuis slaapt, lange dagen maakt of veel op reis bent.

Tips

Weet u niet zo goed wat voor abonnement u moet nemen en bij welke provider? Er is soms zoveel aanbod dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Een handige manier om meer overzicht te krijgen is door verschillende opties met elkaar te vergelijken. Op deze manier ziet u in een oogopslag wat de meest voordelige optie is voor u. Zo kunt u veel geld besparen doordat u niet meteen voor de eerste optie die u tegenkomt kiest. U kunt ervoor kiezen om dit zelf uit te zoeken, maar er zijn ook online vergelijking machines die dit werk voor u doen en de goedkoopste deals opsporen.

Een andere manier om geld te besparen wanneer u een nieuw Sony abonnement uit gaat zoeken, is door gebruik te maken van bepaalde acties en kortingen. Zo zijn er bepaalde providers die standaard een actie hebben lopen waarmee u korting kunt krijgen. Daarnaast hebben zij van tijd tot tijd een sale waarbij u nog meer korting kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday. U kunt dan elk jaar weer een fijne korting krijgen op uw nieuwe telefoonabonnement. Zo hoeft u dan geen aansluitkosten te betalen aan het begin van uw contract of u krijgt de eerste paar maanden een korting op uw maandelijkse factuur.

Voordelen Sony

Nadelen Sony

Het grote voordeel van een Sony smartphone is dat deze uiterst geschikt is voor mensen die graag foto’s maken. De camera is namelijk zeer goed van kwaliteit en heeft een grote sensor en ISO-gevoeligheid. Hier kunt u de mooiste foto’s mee maken en het lijkt net alsof u niet een mobiele telefoon heeft, maar een echte fotocamera. Doordat de meeste mobiele telefoon van Sony ook nog eens waterdicht zijn, kunt u zelfs in de regen de mooiste foto’s maken.

Sommige modellen van Sony zijn vrij groot en dit kan als vervelend worden ervaren. Hierdoor zijn niet alle smartphones van Sony gebruiksvriendelijk voor iedereen. Daarnaast hebben niet alle modellen van Sony een vingerafdrukscanner, iets dat de meeste smartphones tegenwoordig wel hebben.

Conclusie

Sony heeft dus verschillende smartphones op de markt die allemaal Xperia heten. Daarnaast hebben zij ook allemaal het besturingssysteem Android. Dit is een erg fijn besturingssysteem omdat u het in kunt richten zoals u zelf wilt, waardoor uw smartphone helemaal gepersonaliseerd is. Met Android heeft u ook nog eens toegang tot miljoenen apps die u kunt downloaden. De verschillende modellen van Sony hebben uiteraard ook een ander design, maar ze hebben allemaal een zeer goede camera. Zowel elke provider biedt een smartphone abonnement aan met een Sony Xperia, waardoor er ook altijd wel eentje bij zit die geschikt is voor u.