Heel wat gezinnen maken tegenwoordig de bewuste keuze om in hun woning gebruik te maken van een zogenaamde schuifpui. Dit is dan ook bijzonder interessant. Door gebruik te maken van een schuifpui is het immers zo dat er een vlotte doorgang wordt voorzien naar de tuin en bovendien komt er ook heel wat extra licht in huis binnen. Het plaatsen van een schuifpui is evenwel geen eenvoudig karwei waardoor het de moeite waard kan zijn om een schuifpui specialist in te schakelen. Bent u dit eveneens van plan, maar wilt u eerst graag weten met welk uurtarief u rekening dient te houden? Lees dan snel verder en kom alles te weten over het uurtarief dat door een schuifpui specialist in rekening wordt gebracht.

schuifpui

 
Schuifpui nodig? Vergelijk eerst

Het uurtarief van een schuifpui specialist

Het zelf plaatsen van een schuifpui is zelfs voor de handige doe-het-zelvers onder ons vaak een behoorlijke uitdaging. Omwille van deze reden wordt er dan ook in het merendeel van de gevallen voor gekozen om hiervoor een beroep te doen op een echte schuifpui specialist. Een dergelijke vakman beschikt over heel wat ervaring en kan er bijgevolg voor zorgen dat uw gloednieuwe schuifpui op zo interessant en efficiënt mogelijke wijze wordt geplaatst.

Type schuifpui specialist Gemiddelde kostprijs
Ongecertificeerde schuifpui specialist Tussen 20 & 30 euro per uur
ZZP’er Tussen 40 & 50 euro per uur
MKB’er Tussen 45 & 60 euro per uur

Op vlak van een schuifpui specialist onderscheiden we meerdere soorten vakmannen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ongecertificeerde en bijgevolg voordelige schuifpui specialist onder de arm te nemen, maar u kunt ook opteren voor een ZZP’er of een MKB’er. Er zijn uiteraard tussen deze verschillende vakmannen onderling diverse verschillen merkbaar. Deze verschillen uiten zich niet alleen in de prijs, maar ook in bijvoorbeeld de manier van werken. De kans is immers groot dat een ZZP’er en zeker een MKB’er over moderner materiaal beschikt in vergelijking met de ongecertificeerde schuifpui specialist. Op deze manier kunnen het aantal werkuren veelal danig worden beperkt waardoor de totale kostprijs alsnog bijzonder goed kan meevallen.

Extra factoren die de prijs van een schuifpui beïnvloeden

Het uurtarief van een schuifpui specialist is uiteraard niet het enige waar u rekening mee zult moeten houden voor wat het totale kostenplaatje betreft. Verschillende andere factoren kunnen er immers ook voor zorgen dat de kostprijs van een schuifpui lager of juist hoger zal komen te liggen. Denk hierbij niet uitsluitend aan de afmetingen van de schuifpui, maar ook aan het soort glas waar gebruik van wordt gemaakt evenals het materiaal van de schuifpui zelf. Een houten schuifpui is bijvoorbeeld heel wat voordeliger in vergelijking met een aluminium schuifpui.

Besparen op het uurtarief van een schuifpui specialist

Bent u ook van plan om een schuifpui te laten plaatsen, maar bent u van mening dat het uurtarief van een schuifpui specialist nogal hoog uitvalt? In dat geval hebben we nog een gouden tip voor u om te kunnen besparen op deze kost. Vooraleer een bepaalde schuifpui specialist onder de arm te nemen is het namelijk altijd de moeite waard om een offerte aan te vragen bij verschillende partijen. Op deze manier en door het vergelijken van deze offertes zult u namelijk kunnen vaststellen dat er zomaar een zeer mooie besparing kan worden gerealiseerd. U haalt er die ene schuifpui specialist met het laagste uurtarief immers zonder enig probleem tussenuit!