Wij staan op de Huis & Energie beurs!

12, 13 en 14 november zijn wij te vinden op de Huis & Energie beurs in het Expo Haarlemmermeer. Tijdens deze beurs zal de focus liggen op het verduurzamen van woningen. Veel mensen weten niet precies waar ze kunnen beginnen, deze beurs moet ervoor zorgen dat mensen een helder beeld krijgen over hoe zij hun woning kunnen verduurzamen.

Waarom past deze beurs bij u?

Heel veel dingen kunnen duurzaam tegenwoordig, voor u is dit een hele klus om dat allemaal te kennen. Tijdens de beurs kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten zonnepanelen vergelijken, kijken of de warmtepomp die u in gedachte heeft veel geluid maakt of u kunt gewoon even kennis op doen.

De beurs beschikt ook over het zogenoemde ‘duurzaam droomhuis’. Hierin vind u alles waar over een duurzaam droomhuis beschikt, onafhankelijke experts zullen daar klaar staan om dingen te demonstreren of uit te leggen.

Dit kunt u doen op de beurs!

  • Bekijk het aanbod van duurzame producten
  • Ontdek de mogelijkheden van elektrisch koken
  • Maak een plan van aanpak voor het verduurzamen van uw woning
  • Vergelijk het verbruik van uw stroom en gas
  • Vergelijk de prijzen en opties van verschillende duurzame maatregelen
  • Win informatie over de subsidies die beschikbaar zijn

Hierom staat OfferteAdviseur op de beurs

Wij van OfferteAdviseur zijn er van overtuigd dat we de oplossing zijn voor de zoekende consument. Er is heel veel aanbod in deze branche waardoor consumenten vaak geen goede keuze kunnen maken. Mede door onze ervaring in de markt van zo’n 10 jaar kennen we de markt goed en staan wij in contact met professionele vakspecialisten. Door bij ons offertes aan te vragen bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met verschillende vakspecialisten bij u uit de buurt en door te vergelijken kunt u tot wel 30% besparen op de kosten! Wij kunnen deze service ook nog eens gratis én vrijblijvend aanbieden! Klink dat niet goed?

Zien we jou ook op de beurs?

Kom een kijkje nemen op de beurs en proef van alles over duurzaamheid. Claim met de kortingscode 21HEOFFERTEADVISEUR uw tickets voor maar €17,50. We hopen je daar te zien!

 

 

 Bent u een vakman?
Probeer dan gratis onze service: gratis aanmelden.