Systeembeheerders uit uw regio vergelijken?

Hoeveel verdient een systeembeheerder?
Een systeembeheerder is een functie die bij een groot bedrijf tot het vaste takenpakket behoort. In dat geval is de systeembeheerder alleen, of met een aantal collega’s aanwezig op de afdeling ICT om alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van computergebruik uit te voeren. De systeembeheerders zijn ervoor verantwoordelijk dat een computersysteem goed draait en dat alle onderhoudswerkzaamheden en back up werkzaamheden zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Een systeembeheerder die op die manier bij een bedrijf in dienst is verdient gemiddeld tussen 2500 en 3500 euro per maand. Dit is in principe genoeg, aangezien de systeembeheerder verzekerd is van zijn uren werk binnen het bedrijf.

Een freelance systeembeheerder

Je zou ook als bedrijf een systeembeheerder kunnen inhuren wanneer het geen fulltime taak is. In dat geval kan je gebruik maken van een systeembeheerder op basis van een aantal manieren. Je kan gebruik maken van de diensten van een systeembeheerder waarbij er op maandbasis of op weekbasis een aantal uren voor jouw bedrijf wordt gewerkt. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de diensten van een freelance systeembeheerder waarbij je een bepaald tarief per uur betaalt. Wanneer je gebruik maakt van de diensten per uur berekend kom je uit op gemiddeld 60 euro. De kosten die de systeembeheerder aan BTW in rekening zal brengen aan jou komen daar nog bij.

Wanneer je een maandelijks pakket diensten van de systeembeheerder afneemt zal dit tarief iets lager zijn per uur, afhankelijk van de hoeveelheid uren werk die jij afneemt. Hoe meer uren je afneemt, hoe lager het tarief zal worden wat aan jou wordt berekend. Een tarief tussen 55 en 58 euro per uur is in dat geval een standaard tarief wat aan een afnemer wordt doorberekend. Voor die diensten wordt een bepaald aantal uren werk besteed aan het computersysteem en een bepaald aantal uren aan het onderhoud ervan.

Ga ook naar pagina:

Systeembeheerder
Kosten VOIP telefonie
Kosten server opzetten
Kosten werkplek beheer
Offertes vergelijken?