Met OfferteAdviseur willen wij een einde maken aan de zoektocht van particulieren en bedrijven door hen één betrouwbaar platform aan te bieden waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Het is vandaag de dag erg moeilijk om een vakspecialist te vinden die én professioneel te werk gaat én betaalbaar is. Gelukkig biedt OfferteAdviseur hier een oplossing voor. Doordat wij enkel met professionele partijen samenwerken proberen wij de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Door meerdere offertes te vergelijken alsmede onze handige kostenindicaties en calculators weet u zeker dat u niet de hoofdprijs zult betalen.

Stukje geschiedenis

OfferteAdviseur is opgericht in 2012. Door de continue ontwikkeling van webdesign en het gebruiksgemak ervan is Offerteadviseur.nl een bekende naam geworden in de bouwbranche. 

Omdat wij het leuk vinden delen wij graag een snapshot van de website in 2012. Een wereld van verschil als u dit vergelijkt met de website van nu. Wij blijven dan ook graag door ontwikkelen. Wij staan altijd open voor feedback en proberen hierdoor onze service telkens weer te verbeteren. Dankzij onze vooruitstrevende mentaliteit proberen wij altijd up-to-date te blijven en u van de beste service te voorzien.

Onze ambitie

Voor ons is het belangrijk dat twee partijen tevreden zijn: de consument en de vakman. Een zeer uitdagende taak. Gelukkig hebben wij een klein, maar wél erg enthousiast team. OfferteAdviseur B.V. is 100% onafhankelijk en dat willen wij ook altijd zo behouden. Onze ambitie is om dit betrouwbaar platform bekend te maken bij iedereen in Nederland en België die een klus wilt laten uitvoeren. Zie ook: www.offerteadviseur.be

Hoe verdienen wij geld?

Ons verdienmodel is gebaseerd op het genereren van leads. Dit zijn de offerte-aanvragen die wij doorsturen naar bedrijven. Tegenover de aanvragen die wij versturen staat een kleine vergoeding. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de service voor u gehéél gratis blijft.

Waar kunt u een offerte voor aanvragen?

In principe kan dit voor alle diensten en producten die op maat gemaakt worden in de verbouwbranche (huis en tuin). Voor de offerte-aanvrager is het geheel gratis om offertes aan te vragen.

Wij kiezen onze partners zorgvuldig. De offerte-aanvrager kan daarom verzekerd zijn van kwalitatief goed werk. Als u ontevreden bent over een partner van ons, meldt dit dan direct bij ons. Wij beoordelen dan of wij verder samen willen werken met dat bedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en op deze manier proberen wij kwaliteit te waarborgen.

Ervaringen met OfferteAdviseur

550+ Google-reviews! Wij hechten super veel waarde aan onze service en willen altijd de juist match maken tussen vakspecialist en consument, daar zijn we goed in en daar zit onze volledig focus op! Vakspecialisten en consumenten raden ons aan bij anderen en dat kunt u  terug vinden in de Google reviews. 

Ons team:

Bent u een vakman?

Voor vakspecialisten is OfferteAdviseur aantrekkelijk omdat wij hoge kwaliteit leads hebben die wij tegen een lagere prijs aanbieden dan andere partijen. Wilt u weten hoe wij scherpe prijzen kunnen aanbieden? Ga dan naar de pagina: aanmelden bedrijven.

Voor stagiaires en medewerkers

Stage lopen bij dit jonge bedrijf? Lees dan eerst het stageverhaal van Mohamed of bekijk alle stageverhalen.

Werken in dienstverband? Laat het ons weten via het contactformulier.

FIFA zit in ons DNA

Goed in FIFA? Neem dan contact met ons op. Wij delen graag Jantjes uit.

Vragen?

Heeft u een vraag? Onze collega’s staan klaar voor u.

Ricardo
Lucas
Mohamed

Desley

 

 

 

 

 

Internationaal: