Over ons

Met deze website  willen wij een einde maken aan de zoektocht van particulieren en bedrijven door hen één betrouwbaar platform aan te bieden waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Wij zijn een jong bedrijf dat online offertes aanbiedt. Wij hebben de ambitie  om de grootste offertewebsite van Nederland te worden. Daarnaast willen wij een offerteaanvrager niet alleen voorzien van offertes, maar ook van de noodzakelijke informatie. OfferteAdviseur B.V. is 100% onafhankelijk, wij willen u helpen in het vergelijkingsproces door informatie te geven over het desbetreffende product. Via onze website kunt u gemakkelijk meerdere offertes vergelijken en uiteindelijk uw eigen beslissing maken. Niet alleen helpen door u in contact te brengen met gespecialiseerde bedrijven, maar ook door u advies te geven hoe u bijvoorbeeld offertes vergelijkt.

Hoe verdienen wij geld?

Ons verdienmodel is gebaseerd op het genereren van leads. Dit zijn de offerte-aanvragen die wij doorsturen naar bedrijven. Tegenover de aanvragen die wij versturen staat een kleine vergoeding. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de service voor u gehéél gratis blijft.

Waar kunt u een offerte voor aanvragen?

In principe kan dit voor alle diensten en producten die op maat gemaakt worden (huis en tuin). Voor de offerte-aanvrager is het geheel gratis om offertes aan te vragen.

Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig. De offerte-aanvrager kan daarom verzekerd zijn van kwalitatief goed werk. Als u ontevreden bent over een leverancier meldt dit dan direct bij ons. Wij beoordelen dan of wij verder samen willen werken met dat bedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en op deze manier proberen wij kwaliteit te waarborgen.

Voor leveranciers is OfferteAdviseur B.V. aantrekkelijk omdat wij een lagere prijs vragen per offerte dan concurrenten. Voor meer informatie gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op.

Internationaal: