Het wordt steeds lastiger om klanten te trekken in de ongediertebestrijding markt. Dit komt mede door de digitalisering daarvan. Wij van OfferteAdviseur zorgen voor meer leads voor uw bedrijf!

Heeft u een bedrijf met ongediertebestrijding en wilt u meer omzet? Heeft u geen zin meer in marketing of wilt u simpelweg uw bedrijf uitbreiden? Kies dan voor de beste kwaliteit leads op de markt van OfferteAdviseur. Wilt u weten waarom wij de beste kwaliteit leads leveren? Lees dan verder.


Bij OfferteAdviseur zijn de leads van hoge kwaliteit omdat wij onze leads organisch binnenhalen. Dit houdt in dat wij niet adverteren en de interesse in daadwerkelijke aankoop van de consument dus vaak hoger is. Door middel van zoektermen komen de consumenten op een van onze gespecialiseerde websites en lezen zij zich in aan allerlei informatie met betrekking tot ongediertebestrijding.

Wanneer de klant een aanvraag doet via onze website controleren wij de lead nog eens na. We bellen als eerst de lead voor en stellen een paar concrete vragen waardoor we erachter kunnen komen wat de daadwerkelijke intenties van de consument zijn. Hierna sturen we de lead naar uw bedrijf en maximaal drie andere bedrijven (ligt aan het pakket).

Hier staan alle voordelen van OfferteAdviseur op een rijtje:

  • Vaste prijs per lead
  • Geen abonnementskosten
  • Minimale concurrentie
  • Eerlijke reclamatie service
  • Hoge kwaliteit leads
  • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn
  • Geen kosten achteraf
  • Zelf contact opnemen met de lead
  • Goede ondersteuning met vaste accountmanager

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van leads met betrekking tot ongediertebestrijding? Meld uw bedrijf dan nu gratis aan via deze pagina. Een accountmanager zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Marktanalyse

De soorten ongedierte verschillen per seizoen van het jaar. In de koude maanden zoeken de beestjes die buiten leven een warm onderkomen en vervolgens in woningen hun plekje vinden. Hier gaat het vooral om motten, spinnen, muizen en marters. In september en oktober kunt u ook de buxusmot verwachten die uw buxusen opeten.

Ook als uw huis niet schoon genoeg is kunt u last krijgen van ongedierte. Denk hierbij aan houtwormen, kakkerlakken, zilvervisjes en boktorren. In de winter zullen deze gemakkelijk op kunnen duiken in de wat minder schone woningen.

In de lente kunt u vooral last krijgen van bladinsecten, slakken en de buxusrups. Deze zullen vooral actief zijn in uw tuin. In de zomer zult u ook last kunnen hebben van bladinsecten, mollen, mieren en de wespen. Een wespennest is natuurlijk iets wat u niet in uw achtertuin wilt hebben. In de herfst kunt u vooral last hebben van muizen, spinnen, buxusmot en engerlingen. Het blijkt dus maar weer dat er het hele jaar lang vraag is naar ongediertebestrijding.

Hoe wordt u een vakspecialist?

Om ongediertebestrijder te worden hoeft u geen speciaal diploma te hebben. Wanneer u een redelijke kennis heeft van ongediertebestrijding kunt u uzelf laten inhuren. Het is ook mogelijk om een paar specifieke trainingen te volgens waarin alles met ongediertebestrijding te woord komt.