Nederland is er mee bezig om zo snel mogelijk het meeste asbest te verwijderen uit de Nederlandse gebouwen. Voor 2024 moeten alle daken verwijderd zijn van asbest. Helpt u onze consumenten aan een vertrouwde vakman?

Wilt u als bedrijf uw omzet vergroten of wilt u met uw bedrijf uitbreiden? Dat kan! OfferteAdviseur levert leads die interesse hebben om asbest te laten verwijderen. Maar wij zijn niet zoals andere ‘leadgenerators’.


Onze leads komen via een organische route op onze gespecialiseerde websites terecht. Hierdoor komen er niet veel consumenten op af die geen tot weinig interesse hebben. De websites staan hoog in Google waardoor mensen op de site komen door zoektermen.

Nadat de consument zich heeft ingelezen met allerlei informatie met betrekking tot het verwijderen van asbest vragen zij een offerte aan. Vervolgens controleren wij deze lead. We bellen eerst de lead voor en stellen vervolgens wat vragen waardoor we de serieusheid van een lead kunnen checken. Is de lead serieus genoeg? Dan sturen wij deze door naar uw bedrijf en maximaal drie andere (dit ligt aan het pakket).

Wij hebben ook een zeer eerlijke reclamatie service. Wanneer u geen contact kunt krijgen met de lead is het bijvoorbeeld mogelijk om deze te reclameren. Ook zit u niet vast aan een soort abonnement. Hierdoor kunt u altijd gratis opzeggen, dezelfde dag nog bij wijze van spreken. U betaalt een vaste prijs per lead, deze wordt afgesproken met de accountmanager waarmee u contact zult hebben. Ook heeft u achteraf geen bijkomende kosten en kunt u genieten van de hoge kwaliteit leads van OfferteAdviseur.

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van leads die asbest willen laten verwijderen? Meld u dan nu aan via dit formulier en een accountmanager neemt spoedig contact met u op.

Marktanalyse

De markt van asbest heeft een aparte geschiedenis. In 1900 kwam de heer Hatschek erachter dat het mogelijk is om cement te versterken door er asbestvezels doorheen te mengen. Hij maakte er grote platen van en hierdoor kon het worden gebruikt als dakbedekking. Men noemde het eternit op de markt.

Pas in de jaren 30 had men een vermoeden dat dit materiaal schadelijk zou kunnen zijn. in 1993 werd het gebruiken van asbest pas verboden in de bouw, in 1998 was dit ook zo voor particulieren. De laatste jaren is Nederland hard bezig met het verwijderen van alle soorten asbest in het land. Vanaf 2024 zal het verboden zijn om nog asbest in uw woning te hebben.

Voordat asbest verwijdert kan worden is het nodig om eerst een asbestinventarisatie te doen. Er is sprake van hechtgebonden of losgebonden asbest. Hechtgebonden kunt u het beste laten zitten omdat dit vaak geen gevaar kan opleveren als het in goede staat is en niet wordt bewerkt. Het is niet mogelijk om zomaar asbest te storten. Dit moet op een speciale plek en het asbest dient allemaal gecontroleerd te worden omdat het valt onder de categorie gevaarlijke afvalstoffen.

Vaak is het de beste optie om dit door een bedrijf te laten verwijderen. Hiervoor hebben wij u nodig! Huizen die voor 1993 zijn gebouwd hebben een grote kans om asbest te bezitten. Dit zijn nog heel veel huizen. Het werk is dus voor het oprapen, bij OfferteAdviseur ontvangt u meer klussen. Asbestdaken zijn de grootste resterende bron van asbest in Nederland. Naar schatting is er in Nederland nog zo’n 80 miljoen m² aan asbestdaken. Zorgt u ervoor dat Nederland gezond blijft? Meld uw bedrijf dan nu aan!

Hoe wordt u een vakspecialist?

Wilt u aan de slag gaan als asbestsaneerder? U moet eerst voldoen aan een persoonscertificaat, dit houdt in dat u een cursus volgt van meerdere dagen waarin de basis wordt geleerd van het werken met asbest. Als eerst volgt u de cursus tot Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV). Hiermee mag u met asbest werken wanneer er nog een toezichthouder bij is. Wilt u zonder toezichthouder kunnen werken dan volgt u de cursus Deskundig Toezichthouder Asbestsloop. Hierna kunt u bij een bedrijf aan de slag in loondienst of u besluit om als zzp’er aan de slag te gaan.