Bent u ondernemer met een bedrijf in de zonnepanelenmarkt en wilt u zonnepanelen leads op maat kopen om uw omzet te vergroten? Elke aanvraag wordt handmatig beoordeeld en de leads van OfferteAdviseur worden beschouwd als warme en betrouwbare leads. OfferteAdviseur staat altijd klaar om u verder te helpen aan nieuwe mogelijkheden door u in direct contact te brengen met potentiële klanten.

Ons motto: “OfferteAdviseur levert klanten en niet alleen leads. Wij willen samen met onze partners groeien en een win-win situatie creëren”.


De leads van OfferteAdviseur

Wanneer klanten op zoek zijn naar zonnepanelen, komen ze eenvoudig door een aantal keer klikken op hun muis terecht op onze website. Door het invullen van ons offerteformulier ontvangen wij alle gegevens van deze potentiële klant. Omdat deze informatie zeer gericht is voor de zonnepanelenbranche, worden de leads beschouwd als betrouwbaar en van hoog kwaliteit. Elke lead wordt vervolgens handmatig één voor één gecontroleerd en beoordeeld. Daarnaast verschaft OfferteAdviseur de klant met uitgebreide informatie en bent u verzekerd van minimale concurrentie. Het is namelijk zo dat de zonnepanelen leads enkel naar 3 verschillende bedrijven wordt gestuurd. Tevens kunt u ervan uitgaan dat OfferteAdviseur uw aanvraag met zorg behandelt, wij zijn namelijk geen groot bedrijf met duizenden werknemers maar een selecte groep samenwerkende experts in de zonnepanelenbranche.

Leads kopen voor zonnepanelen

Een lead is een potentiële zonnepanelen klant. De gegevens van deze potentiële klant worden door ons opgeslagen op het moment dat de klant het offerteformulier heeft ingevuld. Als ondernemer is het eenvoudig om zonnepanelen leads in te kopen via OfferteAdviseur. Door uw gegevens in te vullen op het offerteformulier is het mogelijk om verschillende leads in te kopen om de omzet van uw bedrijf te vergroten. Er zijn 3 verschillende zonnepanelen leads te koop, namelijk gedeelde leads, semi-gedeelde leads en exclusieve leads. Elke leadsoort heeft een eigen prijs.

Hier staan alle voordelen van OfferteAdviseur:

 • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn!
 • Geen kosten achteraf
 • Uitstekende ondersteuning
 • Eerlijke reclamatie service
 • Bepaal uw eigen regio
 • Zelf contact opnemen met de klant
 • Minimale concurrentie
 • Hoge kwaliteit leads
 • Geen abonnements-, inschrijf- of administratiekosten
 • Vaste prijs per offerte-aanvraag ( u kunt kiezen uit: gedeelde leads, semi-gedeelde leads of exclusieve leads)

Bent u na het lezen hiervan geïnteresseerd in het afnemen van onze hoge kwaliteit leads? Meldt u dan gratis aan via deze pagina. Samen zorgen we voor een mooie win-win situatie!

Hoe herkent u kwaliteit?

OfferteAdviseur werkt zodanig dat de klant altijd volledig is ingelicht over alle mogelijkheden, voorwaarden, handige tips, checklists en kostenplaatjes. Daarnaast worden hoge kwaliteit leads gegenereerd middels het uitgebreid offerteformulier. De bedoeling van de zonnepanelen leads is voornamelijk het in contact brengen van de potentiële klant met de installateur. Hierdoor wordt het verkopen makkelijker gemaakt waardoor uw omzet ook wordt vergroot. Dankzij ons winnaarsmentaliteit onderscheiden wij onszelf van de concurrenten door het aanbieden van warme leads van hoge kwaliteit waarbij u enkel snel op dient te reageren.

Voordelen zonnepanelen leads kopen

Door het kopen van zonnepanelen leads kunt u profiteren van verschillende voordelen, voornamelijk:

 • Door het inkopen van zonnepanelen leads komt u direct in contact met potentiële klanten waardoor u geen tijd kwijt bent aan het zoeken. Door deze matte van efficiëntie bespaart u op de kosten, u bespaart tijd en tevens genereert u meer omzet vanwege de stijging in het aantal klanten.
 • Door het inkopen van leads bereikt u uw directe doelgroep. Hierbij koopt u leads in van mensen die specifiek op zoek zijn naar zonnepanelen.
 • Een lead kopen is niet duur.
 • De resultaten zijn makkelijk meetbaar.

Screening van bedrijven bij OfferteAdviseur

De verschillende bedrijven die zich melden bij OfferteAdviseur voor het inkopen van zonnepanelen leads worden gescreend middels de volgende criteria:

 • Staat u ingeschreven bij het KvK?
 • De mate van professionaliteit van het bedrijf.
 • De certificaten en keurmerken van het bedrijf.
 • Referenties en recensies van vorige klanten.
 • Eventuele (lopende) rechtszaken.
 • In hoeverre het bedrijf negatief in het nieuws is uitgekomen.

OfferteAdviseur zonnepanelen leads

Koopt u leads in bij OfferteAdviseur, dan kunt u minstens op het volgende rekenen:

 • De prijs per offerte staat vast en de leads zijn van hoge kwaliteit.
 • Er zijn geen extra kosten zoals abonnements-, administratie- en inschrijfkosten. Ook achteraf hoeft u geen verdere onkosten te verwachten.
 • Nadat u klant bent geworden kunt u eenvoudig zelf contact opnemen met de klanten.
 • U kunt zelf bepalen uit welke specifieke regio(s) u leads wilt kopen.
 • Er is sprake van minimale concurrentie.
 • Uw contract is per direct opzegbaar omdat er geen opzegtermijn is.
 • De reclameservice is eerlijk.

Marktanalyse

In 2021 liggen er zo’n 1,5 miljoen huishoudens vol met zonnepanelen. Dit betekend dat er nog een hoop huishoudens zonnepanelen op hun dak moeten krijgen. Dit zal met de loop der tijd veel meer worden. We verwachten dat in de toekomst elk huishouden in Nederland gebruik zal maken van zonnepanelen, vooral met de stijgende prijzen in ons land.

Door de salderingsregeling die wordt afgebouwd vanaf 2023 verwachten we dat de terugverdientijd tot aan 2030 hetzelfde blijft. Vanaf daarna zal de terugverdientijd wellicht wat langer zijn. Hierdoor liggen er goede kansen om veel daken vol te leggen met zonnepanelen.

Hoe wordt u een vakspecialist?

Om zonnepanelen-installateur te worden is het nodig om een speciaal certificaat te halen. Omdat de markt nog nieuw is zijn er nog geen echte opleidingen voor dit vak. Vaak vragen werkgevers dus om een certificaat. Het halen van de cursus duurt meestal een werkweek.

Nadat u werkervaring heeft opgebouwd in deze sector kunt u ook aan de slag gaan als zzp’er. Dit is financieel interessanter. Wel moet u dan uw eigen pensioen opbouwen. Als beginner zult u eerst aan de slag moeten gaan in loondienst om wat ervaring op te bouwen.

Aanmeldformulier leads inkopen

Via het aanmeldformulier is het mogelijk om leads in te kopen. De gegevens die voornamelijk van belang bij het invullen van het formulier zijn de categorie waarvan u leads wilt ontvangen. Denk hierbij niet alleen aan zonnepanelen leads, maar ook aan leads voor warmtepompen, isolatie en waterontharders. Na het invoeren van uw bedrijfsgegevens zoals de naam van het bedrijf en het aantal medewerkers kunt u aangeven vanuit welke regio u de leads wilt krijgen en hoeveel leads u graag per maand wilt ontvangen.

OfferteAdviseur zonnepanelen leads kopen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het inkopen van zonnepanelen leads op maat voor uw zonnepanelen bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. OfferteAdviseur biedt brengt betrouwbare ondernemers van zonnepanelen bedrijven in direct contact met potentiële klanten waardoor uw omzet vergroot wordt. Neem contact op met ons voor uw geheel gratis en vrijblijvende offerte.