Heb jij een goede informatie website? En wil jij graag geld verdienen met jouw website? Meld je dan aan bij ons platform.

“Samen delen = samen vermenigvuldigen.”

Wij geloven in het concept dat als je samen deelt je samen ook zult groeien. Daarom rekenen wij geen vaste tarieven maar betalen wij maar liefst de helft uit van de omzet! Dit komt neer op zeer hoge affiliate vergoedingen in de bouw en verduurzaammarkt, zo niet de hoogste lead vergoedingen. Hoe beter de kwaliteit van de leads zijn des te hoger te uitbetaling. Een win-win situatie!

Waarom OfferteAdviseur?

Op de pagina hoe werkt OfferteAdviseur en over ons leggen we je graag uit hoe wij te werk gaan. Waarom je voor OfferteAdviseur zou moeten kiezen?

  1. Eigen inlogpanel
  2. Alles is inzichtelijk
  3. Nette uitbetaling en altijd op tijd
  4. We nemen de tijd voor je. We zijn namelijk geen super groot bedrijf waarbij jij wordt gezien als één van de zovelen.
  5. Simpele plaatsing van de iFrame. De iFrame kun je gemakkelijk plaatsen binnen enkele minuten!
  6. 50% revenue share!
  7. Vast contact persoon

Wij vergoeden zodanig dat we altijd een win-win situatie willen creëren voor beide partijen. Daarom vergoeden wij per lead 50% van de omzet. Wel zo eerlijk. Hoe beter de dekking des te meer je verdient. Je kunt zelfs nog meer verdienen door bedrijven aan te leveren die leads willen ontvangen, denk aan een isolatiespecialist of een zonnepanelen installateur. Hier ontvang je een vaste vergoeding voor + de hogere uitbetaling door een betere dekking.

Vul het formulier hieronder in met jouw gegevens en onze affiliate specialist Ricardo zal contact met je opnemen. Vergeet niet jouw website erbij te vermelden.Een kleine berekening

In juni 2023 verdiende onze affiliate ongeveer 39 euro per lead (netto) uitbetaald (nu, in februari 2024,  is dat inmiddels nog hoger 50+ euro voor zonnepanelen)! Dit is hoogstwaarschijnlijk de hoogste uitbetaling per lead in de markt.

Zonnepanelen affiliate worden

Wij zoeken met name voor de categorie zonnepanelen affiliates en isolatie affiliates.

Isolatie affiliate worden

Ook voor de isolatie categorie zoeken wij affiliates.

Leads leveren in de bouw- en verduurzaam branches

Andere categorieën

Ook voor andere/nieuwe categorieën staan we open om leads in te kopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees ook: