Heb jij een goede informatie website voor isolatie en ben je bereid om extra geld te verdienen? Dan ben je hier op de goede plek!

Isolatie is een hele goede manier om je energierekening omlaag te gooien. Huizen die eerder dan 1980 zijn gebouwd hebben vaak nog geen goede isolatie en dat zou dus een goede investering zijn.

Een affiliate, wat is dat?

Een affiliate bij OfferteAdviseur plaatst een aanmeldformulier op zijn of haar website die over isolatie gaat. Door middel van dat aanmeldformulier kunnen mensen offertes aanvragen. Wanneer zij dat doen kun jij een vergoeding ontvangen. Hier wordt in het kopje ‘Wat verdien je’ meer over vertelt.

Voordelen van een affiliate

Het voordeel van affiliate zijn is dat er nagenoeg niks hoeft te gebeuren vanuit jou kant. Je gaat eigenlijk gratis geld verdienen! Je hoeft alleen het formulier te plaatsen op jou informatieve website over isolatie.

Wat verdien je?

Je krijgt een vergoeding voor elke goedgekeurde lead. In het kopje hieronder staat daar meer over uitgelegd. Wanneer iemand offertes opvraagt op jou website worden zij doorgestuurd naar ons. Wij kiezen een aantal bedrijven die het beste bij hun aanvraag passen. Je verdient 50% van onze omzet van de klant met een maximum. Bij isolatie ligt de leadprijs gemiddeld op ongeveer €15 per lead. Bij ons kan dat dus veel hoger uitvallen.

Wanneer is de lead goedgekeurd?

De lead is goedgekeurd als wij én de isolatie bedrijven in contact kunnen komen met de klant. Als dit niet mogelijk is dan wordt de lead afgekeurd.

Waarom affiliate worden bij OfferteAdviseur?

Op de pagina hoe werkt OfferteAdviseur en over ons leggen we je graag uit hoe wij te werk gaan. Waarom je voor OfferteAdviseur zou moeten kiezen?

  • Vergoedingen worden uitbetaald op een manier dat er altijd een win-win situatie is tussen beide partijen.
  • Alles is inzichtelijk met jou eigen inlogpanel.
  • Vergoedingen en op tijd uitbetaald.
  • Bij ons ben je niet zomaar iemand, we nemen de tijd voor je en kunnen snel schakelen omdat we een kleine organisatie zijn.
  • Het plaatsen van het i-frame (aanmeld formulier) kost je maar 5 minuten!

Hoe word je affiliate voor isolatie?

Je hebt besloten om affiliate te worden bij ons! Mail naar info@offerteadviseur.nl met je gegevens en wij zullen contact met je opnemen!

Andere categorieën voor affiliates

Affiliate worden in een andere categorie dan isolatie? Dat kan! Klik hier voor het volledige overzicht. Staat jou categorie er niet tussen en wil je wel affiliate worden? Dan kan je een mailtje sturen naar info@offerteadviseur.nl!