Hoe werkt OfferteAdviseur?

Op onze website kunt u voor verschillende producten en diensten offertes aanvragen. Kies eerst het gewenste product of dienst waar u offertes voor wilt aanvragen. Vervolgens vult u online het formulier in. U beschrijft daarnaast zo precies mogelijk uw opdracht/klus. Hoe beter uw omschrijving des te beter de kwaliteit van de offertes zullen zijn.

hoe werkt offerteadviseur

Wat is van belang?

Echte aanvragen

Voordat u een aanvraag doet is het van belang dat het om een ‘echte’ aanvraag gaat en niet om even de prijzen te checken. Voor ons en voor de bedrijven is dit van grote waarde om de kwaliteit en efficiëntie hoog te houden.

Invullen offerteformulier

Tijdens het invullen van het formulier is het van belang dat u alles correct en zo volledig mogelijk invult. Neppe telefoonnummers en het gebruik van neppe e-mails heeft weinig zin aangezien de leads worden gecontroleerd door bedrijven. Uw aanvraag wordt alleen  verwerkt als u correcte gegevens heeft ingevuld.

Hoe snel krijg ik reactie?

Vaak krijgen wij te horen dat bedrijven niet hebben gereageerd. Een viertal algemene redenen kunnen hiervan de oorzaak zijn:

  1. U heeft geen juiste gegevens ingevuld en uw offerteaanvraag is afgekeurd
  2. Bedrijven hebben het erg druk om een offerte uit te brengen
  3. Er zijn geen bedrijven gevonden in uw regio
  4. Vakantieperiode

Als u het gevoel heeft dat het te lang duurt, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Hoe werkt het voor bedrijven?

→ Bent u een vakman? En wilt u offerte-aanvragen ontvangen? Meld u dan gratis aan.

Stappenplan offerte-aanvraag

Het gaat als volgt. Wij sturen uw aanvraag door naar één van onze partners die vervolgens de aanvragen doorstuurt naar de desbetreffende bedrijven. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen. Hieronder samengevat:

Wat zijn de kosten?

Er zijn helemaal geen kosten! Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend! Wilt u wel eerst een algemene beeld krijgen van de kosten van uw klus? Bekijk dan onze kostenpagina’s of gebruik onze verbouwcalculators.

Bent u iets vergeten? Gebruik voor de zekerheid onze checklists.

Hoe vergelijk ik offertes?

Offertes vergelijken kan soms ingewikkeld zijn. Om u te helpen bij het vergelijken van offertes hebben wij handige tips opgesteld. Lees meer over de tips voor het vergelijken van offertes. Heeft u al ervaring met het vergelijken van offertes, vraag dan direct offertes aan door de button hieronder aan te klikken.