Leads kopen?

Vergroot uw omzet met hoge kwaliteit organische leads van OfferteAdviseur.

Bedrijf aanmelden

Enkele tevreden partners:

Solar Systems Nederland B.V.
Solar Systems Nederland B.V.
Nynke de Jonge
Lees verder
Zeer prettig bedrijf. Snelle respons, dragen goede leads aan tegen schappelijke prijzen. Denken goed met je mee, geven eerlijk advies zelfs als dit betekent dat zij er minder aan zullen verdienen (daar hou ik van!) en als er een keer een issue is over een Lead die wel of niet gereclameerd kan worden, doen ze niet moeilijk. Ze houden zich aan hun afspraken en behandelen je met alle egards. Sinds wij met offerte adviseur werken is onze sales in een stroomversnelling gekomen. Ik kan offerte adviseur echt aanraden aan elk bedrijf dat zoekt naar goede leads in de branche.
Energie vanzelf
Energie vanzelfAnna Ploeg
Lees verder
Voor een zonnepaneleninstallateur als Energievanzelf is Offerte Adviseur een heel belangrijk partner. De kracht van Offerte Adviseur is het samenbrengen van geïnteresseerden en in ons geval kennis en vakmanschap binnen de zonnepanelenbranche. Daarbij werkt Offerte Adviseur mee door het ondersteunen van een API koppeling met ons CRM systeem Dankzij deze ervaringen wordt Offerte Adviseur door Energievanzelf van harte aanbevolen.
Gasvrij
Gasvrij
Erik van Staverden
Lees verder
Soms heb je van die momenten, dat je al jarenlang met elkaar samenwerkt zonder te realiseren dat je een heel fijn contact hebt met elkaar. Elke aanvraag die we ontvangen wordt professioneel opgevolgd waarbij persoonlijk contact (het allerbelangrijkste) is. De leads die we ontvangen verwachten dit ook. We kijken uit naar een (nog veel langere) samenwerking! Een duurzame groet uit Beusichem.
Quist Vloerisolatie
Quist VloerisolatieRien Quist
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de leads van OfferteAdviseur. Blijkbaar wordt er gewerkt met een goede filter. Ook het reclamatiebeleid is goed. Compliments!
Bongo Solar
Bongo Solar
Gerwin Besselink
Lees verder
Al jaren een fijne samenwerkingsverband met Offerteadviseur. Hele fijne organisatie om zaken mee te doen. Hoop op een nog lange mooie succesvolle samenwerking.
Dennis Valkenburg
Dennis Valkenburg
Zonnemarkt
Lees verder
Betreft een zeer fijne zakenrelatie, er wordt altijd snel en adequaat gehandeld, Kortom een top service!
Bwiser
BwiserDominic R. de medina
Lees verder
Wij werken alweer 2 jaar met Offerteadviseur, wij zijn super tevreden over dit bedrijf omdat ze met je meedenken, flexibel zijn en ze zorgen voor kwaliteit leads. Ga zo door!
PowerStroom
PowerStroom
Gerben de Waal
Lees verder
Een prettige zakenpartner die a.d.h.v. duidelijke informatie het werk van onze adviseurs makkelijker maakt. Na een korte intake is het voor ons dan al mogelijk om een passende en persoonlijke offerte op tafel te leggen.
Naroso
Naroso
Peter Jager
Lees verder
Fijne partner voor ons. Het bereik en het vinden van nieuwe klanten krijgt een fijne boost. De kwaliteit is prima. Heeft ons al heel wat klanten gebracht.
D.Russo
Lees verder
Wij hebben een zakelijke samenwerking lopen met OfferteAdviseur. Contact heb ik vanaf het begin als zeer goed ervaren, ze zijn goed (telefonisch) bereikbaar en het backoffice systeem voor leads is zeer overzichtelijk. Daarnaast is het qua prijs een van de beste platforms in Nederland.
Ruud van Eck
Ruud van Eck
Diligent B.V.
Lees verder
Hele fijne club en ze verbazen me iedere keer weer in positieve zin. Goede leads, goede connectie met andere pakketten (voor ons: 2solar) en fijne mensen. Isa reageert snel op vragen. Daar kan ik nog iets van leren (bloos)
MR Group
MR Group
Marlies Lamaire
Lees verder
MR Solar is zeer tevreden over de samenwerking met OfferteAdviseur. De aangeleverde leads zijn van goede kwaliteit en onze contactpersoon Mohamed biedt een uitstekende en snelle service aan. OfferteAdviseur is zeker en vast een aanwinst als partner in leadgeneratie!
Zonkoning
Zonkoning
Mahmod Shahsafi
Lees verder
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met OfferteAdviseur. Goede leads, duidelijke communicatie en behulpzaam personeel. Keep it up!
GewoonZon
GewoonZon
Roy Westera
Lees verder
Wij zijn als opdrachtgever (GewoonZon Assen) tevreden over de dienstverlening van Offerteadviseur. Voor de consument is het vrij duidelijk wat hij aanvraagt en hoe hij dat moet doen. Lekker zo doorgaan💪🏼
Previous
Next

Hoe onderscheiden wij ons?

Ons motto: OfferteAdviseur levert klanten en niet alleen leads. Wij willen samen met onze partners groeien en een win-win situatie creëren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Onze vriendelijke accountmanager Lucas staat altijd voor u klaar. Elk vakgebied heeft een vaste accountmanager, zo proberen wij goede relaties te behouden met onze partners.

Consumenten zoeken gericht naar een specifiek product of dienst op onze website(s) en lezen uitgebreide informatie, waardoor onze leads van hoge kwaliteit zijn. Wij behandelen leads als diamantjes. Elke lead wordt door ons handmatig gecontroleerd. Daarnaast zijn wij geen bedrijf met honderden werknemers en hebben wij geen torenhoge huurkosten. Wij kunnen hierdoor zeer snel schakelen en de volledige aandacht geven aan het waarborgen van de kwaliteit van de leads. Bovendien geniet u van minimale concurrentie omdat een lead niet naar 6 vakmannen wordt gestuurd, maar naar maximaal 3 of 2 andere partijen. Wij denken mee met uw bedrijf en willen een win-win situatie creëren. Hierdoor kunnen wij diverse businessmodellen aanbieden (neem contact op voor meer informatie). Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het verkoopproces. Lees bijvoorbeeld: 10 Offertetips voor meer omzet.

Hieronder leest u 7 redenen om voor OfferteAdviseur te kiezen.

7 redenen voor OfferteAdviseur

Wat maakt een lead, een kwaliteit lead?

Op OfferteAdviseur en sub-websites leest de consument uitgebreide informatie en maakt hij/zij gebruik van handige checklists en kostenindicaties. Zo is de klant op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren. Daardoor weet de consument ook beter hoe de klusomschrijving beschreven moet worden. Dit, in combinatie met onze doordachte offerteformulieren, resulteert in een zeer hoge conversieratio. Het enige wat u als vakspecialist moet doen is snel reageren. De consument zal dit zeker op prijs stellen. Lees ook: hoe werkt OfferteAdviseur.

Api koppelingen en dashboard

Werkt u met uw eigen CRM systeem? En wilt u dat de leads direct in uw systeem worden ingeschoten? Dat kan met OfferteAdviseur! Wij hebben API koppelingen met bijvoorbeeld 2Solar, Pipedrive, Teamleader en Salesforce. Heeft u een custom CRM systeem? Geen probleem, onze developers staan klaar om snel een koppeling te maken tussen ons systeem en die van u. Daarnaast krijgt u een inlog in uw eigen dashboard waarbij u een overzicht heeft van alle leads en uw facturen. Leads reclameren kunt u ook gemakkelijk doen.

Hier een voorbeeld van ons inlogscherm. Meld uw bedrijf aan en u ontvangt direct een eigen inlog op ons dashboard, waar u statussen kunt hangen aan leads en notities voor alle verkopers.

Zonnepanelen leads kopen

Bij ons kunt u de beste kwaliteit zonnepanelen leads kopen voor een scherpe prijs. Wilt u weten hoe dat kan? Neem dan contact met ons op.

Isolatie leads kopen

Huizen laten isoleren op een vakkundige wijze, daar is veel vraag naar op onze website. Wilt u ook isolatie leads kopen? Neem dan contact met ons op.

Hoe screent OfferteAdviseur bedrijven?

Kwaliteit is niet alleen voor ons zeer belangrijk, maar ook voor de consument. Een bedrijf kan immers zomaar langs komen bij iemand thuis. Daarom screenen wij vakmannen alvorens ze zich bij ons aanmelden. Wij screenen onze bedrijven dan ook op de volgende punten:

 1. Ingeschreven in het Kvk?
 2. Professionaliteit
 3. Heeft het bedrijf certificaten/keurmerken?
 4. Zijn er referenties te vinden?
 5. Zijn er lopende rechtszaken (en/of in het verleden)
 6. Negatief in het nieuws gekomen?

Samengevat krijgt u:

 • Vaste prijs per offerte-aanvraag
 • Geen abonnements-, inschrijf- of administratiekosten
 • Hoge kwaliteit leads
 • Minimale concurrentie
 • Zelf contact opnemen met de klant
 • Bepaal uw eigen regio
 • Eerlijke reclamatie service
 • Uitstekende ondersteuning
 • Geen kosten achteraf
 • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn!

OfferteAdviseur heeft een winnaarsmentaliteit. Wij willen de beste zijn op elk gebied waarin we actief zijn en tegelijkertijd blijven we altijd bescheiden. Creëer ook een win-win situatie met OfferteAdviseur!

7 redenen voor OfferteAdviseur

Overtuigd? Meld uw bedrijf gratis aan