Leads kopen? Vergroot uw omzet

Bent u een vakspecialist en wilt u leads inkopen op maat? Dan helpen wij u graag verder! OfferteAdviseur brengt consumenten en vakspecialisten samen op één betrouwbaar platform.

leads kopen offerteadviseur

Hoe onderscheiden wij ons?

Consumenten zoeken gericht naar een specifiek product of dienst op onze website(s) en lezen uitgebreide informatie, waardoor onze leads van hoge kwaliteit zijn. Wij behandelen leads als diamantjes. Elke lead wordt door ons handmatig gecontroleerd. Daarnaast zijn wij geen bedrijf met honderden werknemers en hebben wij geen torenhoge huurkosten. Wij kunnen hierdoor zeer snel schakelen en de volledige aandacht geven aan het waarborgen van de kwaliteit van de leads. Bovendien geniet u van minimale concurrentie omdat een lead niet naar 6 vakmannen wordt gestuurd, maar naar maximaal 3 andere partijen. Wij denken mee met uw bedrijf en willen een win-win situatie creëren. Hierdoor kunnen wij diverse businessmodellen aanbieden (neem contact op voor meer informatie).

Wat maakt een lead, een kwaliteit lead?

Op OfferteAdviseur en sub-websites leest de consument uitgebreide informatie, maakt gebruik van handige checklists en kostenindicaties. Zo is de klant op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren. Daardoor weet de consument ook beter hoe de klusomschrijving beschreven moet worden. Dit, in combinatie met onze uitgebreide offerteformulieren, resulteert in een zeer hoge conversieratio. Het enige wat u als specialist moet doen is snel reageren. De consument zal dit zeker op prijs stellen.

Lees ook: hoe werkt OfferteAdviseur.

Hoe screent OfferteAdviseur bedrijven?

Kwaliteit is niet alleen voor ons zeer belangrijk, maar ook voor de consument. Een bedrijf kan immers zomaar langs komen bij iemand thuis. Daarom screenen wij vakmannen alvorens ze zich bij ons aanmelden. Wij screenen onze bedrijven dan ook op de volgende punten:

 1. Ingeschreven in het Kvk?
 2. Professionaliteit
 3. Heeft het bedrijf certificaten/keurmerken?
 4. Zijn er referenties te vinden?
 5. Zijn er lopende rechtszaken (en/of in het verleden)
 6. Negatief in het nieuws gekomen?

Samengevat krijgt u:

 • Lage prijs per offerte-aanvraag
 • Geen abonnements, inschrijf- of administratiekosten
 • Hoge kwaliteit leads
 • Minimale concurrentie
 • Zelf contact opnemen met de klant
 • Bepaal uw eigen regio
 • Eerlijke reclamatie service
 • Uitstekende ondersteuning
 • Geen kosten achteraf
 • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn!

Neem contact met ons op
Verification code

Door op de button “verzend” te klikken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van de door u ingevulde gegevens door deze website (Zie ook: algemene voorwaarden).