Leads kopen? Vergroot uw omzet

Bent u een vakspecialist en wilt u leads inkopen op maat? Dan helpen wij u graag verder! OfferteAdviseur brengt consumenten en vakspecialisten samen op één betrouwbaar platform.

Ons motto: OfferteAdviseur levert klanten en niet alleen leads. Wij willen samen met onze partners groeien en een win-win situatie creëren.

Referentie:

Samenwerking met Offerteadviseur bevalt ons zeer goed. Naast het persoonlijk contact, zijn ze in staat om klanten van goede informatie te voorzien. Dit levert ons hoogwaardige contacten op.

E. van Staverden – Gasvrij

Hoe onderscheiden wij ons?

Consumenten zoeken gericht naar een specifiek product of dienst op onze website(s) en lezen uitgebreide informatie, waardoor onze leads van hoge kwaliteit zijn. Wij behandelen leads als diamantjes. Elke lead wordt door ons handmatig gecontroleerd. Daarnaast zijn wij geen bedrijf met honderden werknemers en hebben wij geen torenhoge huurkosten. Wij kunnen hierdoor zeer snel schakelen en de volledige aandacht geven aan het waarborgen van de kwaliteit van de leads. Bovendien geniet u van minimale concurrentie omdat een lead niet naar 6 vakmannen wordt gestuurd, maar naar maximaal 3 andere partijen. Wij denken mee met uw bedrijf en willen een win-win situatie creëren. Hierdoor kunnen wij diverse businessmodellen aanbieden (neem contact op voor meer informatie).

Daarnaast bieden wij ondersteuning van het verkoopproces. Lees ook: 10 Offertetips voor meer omzet.

Wat maakt een lead, een kwaliteit lead?

Op OfferteAdviseur en sub-websites leest de consument uitgebreide informatie en maakt hij/zij gebruik van handige checklists en kostenindicaties. Zo is de klant op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren. Daardoor weet de consument ook beter hoe de klusomschrijving beschreven moet worden. Dit, in combinatie met onze uitgebreide offerteformulieren, resulteert in een zeer hoge conversieratio. Het enige wat u als vakspecialist moet doen is snel reageren. De consument zal dit zeker op prijs stellen.

Lees ook: hoe werkt OfferteAdviseur.

Zonnepanelen leads kopen

Bij ons kunt u de beste kwaliteit zonnepanelen leads kopen voor een scherpe prijs. Wilt u weten hoe dat kan? Neem dan contact met ons op.

Isolatie leads kopen

Huizen laten isoleren op een vakkundige wijze, daar is veel vraag naar op onze website. Wilt u ook isolatie leads kopen? Neem dan contact met ons op.

Hoe screent OfferteAdviseur bedrijven?

Kwaliteit is niet alleen voor ons zeer belangrijk, maar ook voor de consument. Een bedrijf kan immers zomaar langs komen bij iemand thuis. Daarom screenen wij vakmannen alvorens ze zich bij ons aanmelden. Wij screenen onze bedrijven dan ook op de volgende punten:

 1. Ingeschreven in het Kvk?
 2. Professionaliteit
 3. Heeft het bedrijf certificaten/keurmerken?
 4. Zijn er referenties te vinden?
 5. Zijn er lopende rechtszaken (en/of in het verleden)
 6. Negatief in het nieuws gekomen?

Samengevat krijgt u:

 • Vaste prijs per offerte-aanvraag ( u kunt kiezen uit: gedeelde leads, semi-gedeelde leads of exclusieve leads)
 • Geen abonnements-, inschrijf- of administratiekosten
 • Hoge kwaliteit leads
 • Minimale concurrentie
 • Zelf contact opnemen met de klant
 • Bepaal uw eigen regio
 • Eerlijke reclamatie service
 • Uitstekende ondersteuning
 • Geen kosten achteraf
 • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn!

OfferteAdviseur heeft een winnaarsmentaliteit. Wij willen de beste zijn op elk gebied waarin we actief zijn en tegelijkertijd blijven we altijd bescheiden. Creëer ook een win-win situatie met OfferteAdviseur!Bent u een vakman?
Probeer dan gratis onze service: gratis aanmelden.