Leads kopen? Vergroot uw omzet

Bent u een vakman en wilt u leads inkopen op maat? Dan helpen wij u graag verder! OfferteAdviseur brengt consumenten en vakmannen samen op één betrouwbaar platform.

leads kopen offerteadviseur

Hoe onderscheiden wij ons?

Consumenten zoeken gericht naar een specifiek product of dienst, waardoor onze leads van hoge kwaliteit zijn. Wij behandelen leads als diamantjes. Elke lead (die door ons wordt verzorgd en niet door één van onze partners) wordt door ons handmatig gecontroleerd. Daarnaast zijn wij geen bedrijf met honderden werknemers en hebben wij geen torenhoge huurkosten. Wij kunnen hierdoor zeer snel schakelen en de volledige aandacht geven aan het waarborgen van de kwaliteit van de leads. Daarnaast geniet u van minimale concurrentie omdat een lead niet naar 6 vakmannen wordt gestuurd, maar naar maximaal 3.

Wat maakt een lead, een kwaliteit lead?

Op OfferteAdviseur leest de consument uitgebreide informatie, maakt gebruik van handige checklists en kostenindicaties. Zo is de klant op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren. Daardoor weet de consument ook beter hoe de klusomschrijving beschreven moet worden. Dit, in combinatie met onze uitgebreide offerteformulieren, resulteert in een zeer hoge conversieratio. Het enige wat u als specialist moet doen is snel reageren. De consument zal dit zeker op prijs stellen.

Hoe werkt het voor de consument?

Op OfferteAdviseur.nl kunnen bezoekers offertes aanvragen voor een opdracht die zij willen laten uitvoeren, bijvoorbeeld voor het installeren van zonnepanelen. Wij sturen de offerte-aanvragen vervolgens door naar geschikte bedrijven die het gevraagde product of dienst leveren. Gespecialiseerde bedrijven nemen vervolgens zelf contact op met de offerte-aanvrager. Tot slot maakt de offerte-aanvrager zijn/haar beslissing en kiest één van de aangeboden offertes.

Lees verder op: hoe werkt OfferteAdviseur.

Hoe screent OfferteAdviseur bedrijven?

Kwaliteit is niet alleen voor ons zeer belangrijk, maar ook voor de consument. Een bedrijf kan immers zomaar langs komen bij iemand thuis. Daarom screenen wij vakmannen alvorens ze zich bij ons aanmelden. Wij screenen onze bedrijven dan ook op de volgende punten:

 1. Ingeschreven in het Kvk?
 2. Professionaliteit
 3. Heeft het bedrijf certificaten/keurmerken?
 4. Zijn er referenties te vinden?
 5. Zijn er lopende rechtszaken (en/of in het verleden)
 6. Negatief in het nieuws gekomen?

Punt 1 en 2 zijn een vereiste (punt 3 geldt alleen in bepaalde vakgebieden).

Voordelen voor uw bedrijf

Het is aantrekkelijk om leads te ontvangen van OfferteAdviseur. U concurreert met maximaal 2 andere bedrijven. De kans dat u een opdracht binnenhaalt is door de minimale concurrentie vele malen groter. Bovendien komen de leads organisch binnen wat resulteert in een hoge kwaliteit.  Als u een lead van ons ontvangt neemt u zelf contact op met de klant. Wij waarderen het als u binnen 2 dagen contact opneemt met de klant. Mocht u in de toekomst niet tevreden zijn over deze service dan kunt u per direct stoppen. U zit dus nergens aan vast en betaalt vooraf géén inschrijfkosten!

Samengevat krijgt u:

 • Vaste prijs per offerte-aanvraag
 • Geen rare abonnementskosten of inschrijf- administratiekosten
 • Hoge kwaliteit leads
 • Minimale concurrentie
 • Zelf contact opnemen met de klant
 • Bepaal uw eigen regio
 • Eerlijke reclamatie service
 • Uitstekende ondersteuning
 • Geen kosten achteraf
 • Per direct opzegbaar: geen opzegtermijn!

Neem contact met ons op
Verification code

Door op de button “verzend” te klikken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van de door u ingevulde gegevens door deze website (Zie ook: algemene voorwaarden).