Algemene voorwaarden

U vindt hieronder de algemene voorwaarden voor het gebruik van OfferteAdviseur.nl. Als u zich aanmeldt bij ons of een offerte aanvraagt dan betekent dat u met onze voorwaarden akkoord gaat.

OfferteAdviseur beheert meerdere websites waar bezoekers meerdere offertes (tot maximaal 6) kunnen aanvragen voor een bepaald product of dienst. De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de inhoud en het gebruik van de websites van OfferteAdviseur. Door het bezoeken van de website gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Op de website OfferteAdviseur kunt u snel bij meerdere geschikte bedrijven offertes op maat ontvangen. OfferteAdviseur zorgt ervoor dat uw aanvraag bij de juiste bedrijven terechtkomt. OfferteAdviseur.nl is onderdeel van OfferteAdviseur B.V.

Offerte-aanvragen

 • Het aanvragen van een offerte is bij OfferteAdviseur.nl kosteloos en geheel vrijblijvend. Indien een bedrijf aanvullende kosten bij u in rekening brengt, zoals bepaalde berekeningen voor uw opdracht, dan zullen zij dit aan u kenbaar maken en uw akkoord hierin vragen.
 • U bent verplicht als offerte-aanvrager uw gegevens correct en volledig in te vullen. Offerte-aanvragen die niet volledig of onjuist ingevuld zijn kunnen wij niet verwerken en doorsturen. Daarom wordt uw offerte-aanvraag altijd gecontroleerd op echtheid.
 • U kunt alleen een offerte aanvragen indien uw aanvraag daadwerkelijk gebaseerd is op een werkelijke opdracht. Als wij het vermoeden hebben dat een offerte-aanvraag niet gebaseerd is op een werkelijke opdracht dan zullen wij uw aanvraag niet verwerken. Het kost veel tijd en energie voor de aangesloten bedrijven om een offerte op maat te maken en vervolgens contact met u op te nemen. Daarom is het van belang dat u uw contactgegevens en opdrachtgegevens zo correct mogelijk invult.
 • Het is mogelijk dat bedrijven contact met u opnemen voor bijvoorbeeld aanvullende informatie naar aanleiding van uw offerte-aanvraag. Bedrijven kunnen met u contact opnemen per e-mail of telefoon. Het is mogelijk dat een bedrijf een afspraak met u wilt maken om de situatie te bekijken.
 • OfferteAdviseur kan u niet garanderen van het feit dat u een minimum aantal offertes ontvangt. Dit omdat aangesloten bedrijven om diverse redenen geen contact met u kunnen opnemen. U kunt hierbij denken aan drukke periodes voor bedrijven. Wij kunnen de bedrijven niet verplichten om toch met u contact op te nemen. Mocht u geen enkele reactie krijgen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
 • Het wordt gewaardeerd door de bedrijven als u een bericht stuurt naar bedrijven die een offerte hebben uitgebracht maar uw opdracht niet hebben ontvangen.

Aansprakelijkheid

 • Sinds eind 2013 werken wij samen met andere lead genererende bedrijven. Een aanvraag die u bij ons indient wordt verwerkt door een partner van ons. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor deze dienst.
 • Vanaf het moment dat OfferteAdviseur uw offerte-aanvraag doorstuurt naar de desbetreffende bedrijven staat OfferteAdviseur buiten alle contact tussen u en de bedrijven.
 • U ontvangt offertes van de bedrijven, zonder tussenkomst van Offerteadviseur . Zij gebruiken daarnaast hun eigen naam en voorwaarden.
 • OfferteAdviseur biedt geen garantie voor kwaliteit van het geleverde werk van de bedrijven. Indien u negatieve ervaringen heeft met een bedrijf laat dit dan aan ons weten via onze klantenservice.
 • OfferteAdviseur geeft geen garantie voor het feit dat u ook daadwerkelijk een offerte ontvangt van de desbetreffende bedrijven.
 • Minderjarigen: de dienst die OfferteAdviseur aanbiedt is toegankelijk voor minderjarigen onder de voorwaarde dat zij toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger.
 • Garanties: wij bieden geen enkele garantie dat u daadwerkelijk de offertes verkrijgt. Dit omdat wij met partners samenwerken. Daarnaast bieden wij ook geen enkele garantie over de kwaliteit van het geleverde werk /dienst. Ook is OfferteAdviseur niet aansprakelijk voor eventuele geleden schade. U bent zelf verantwoordelijk voor het vastleggen van goede en duidelijke afspraken met desbetreffende bedrijven.

 

Bedrijven

 • OfferteAdviseur werkt samen andere lead genererende bedrijven. Uw aanvraag wordt dus via een extern leadgenererende partij doorgestuurd naar desbetreffende lokale specialisten. Ook bedrijfsaanmeldingen worden doorgestuurd naar onze partner. Een accountmanager zal na uw bedrijfaanmelding direct contact met u opnemen.
 • OfferteAdviseur.nl werkt alleen samen met gerenommeerde bedrijven.
 • OfferteAdviseur.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het doorsturen van uw gegevens.

Wijzigingen voorwaarden

OfferteAdviseur behoudt zich het recht om de gebruikersvoorwaarden aan te passen indien nodig. Wij raden u daarom aan om regelmatig op deze pagina te kijken.