Algemene voorwaarden

U vindt hieronder de algemene voorwaarden voor het gebruik van OfferteAdviseur.nl. Als u zich aanmeldt bij ons of een offerte aanvraagt dan betekent dat u met onze voorwaarden akkoord gaat.

Op OfferteAdviseur.nl kunt u snel bij meerdere geschikte bedrijven offertes op maat ontvangen. OfferteAdviseur.nl zorgt ervoor dat uw aanvraag bij de juiste bedrijven terechtkomt.

Offerte-aanvragen

 • Het aanvragen van een offerte is bij OfferteAdviseur.nl kosteloos en geheel vrijblijvend. Indien een bedrijf aanvullende kosten bij u in rekening brengt, zoals bepaalde berekeningen voor uw opdracht, dan zullen zij dit aan u kenbaar maken en uw akkoord hierin vragen.
 • U bent verplicht als offerte-aanvrager uw gegevens correct en volledig in te vullen. Offerte-aanvragen die niet volledig of onjuist ingevuld zijn kunnen wij niet verwerken en doorsturen. Daarom wordt uw offerte-aanvraag altijd gecontroleerd op echtheid.
 • U kunt alleen een offerte aanvragen indien uw aanvraag daadwerkelijk gebaseerd is op een werkelijke opdracht. Als wij het vermoeden hebben dat een offerte-aanvraag niet gebaseerd is op een werkelijke opdracht dan zullen wij uw aanvraag niet verwerken. Het kost veel tijd en energie voor de aangesloten bedrijven om een offerte op maat te maken en vervolgens contact met u op te nemen. Daarom is het van belang dat u uw contactgegevens en opdrachtgegevens zo correct mogelijk invult.
 • Het is mogelijk dat bedrijven contact met u opnemen voor bijvoorbeeld aanvullende informatie naar aanleiding van uw offerte-aanvraag. Bedrijven kunnen met u contact opnemen per e-mail of telefoon. Het is mogelijk dat een bedrijf een afspraak met u wilt maken om de situatie te bekijken.
 • OfferteAdviseur.nl kan u niet garanderen van het feit dat u een minimum aantal offertes ontvangt. Dit omdat aangesloten bedrijven om diverse redenen geen contact met u kunnen opnemen. U kunt hierbij denken aan drukke periodes voor bedrijven. Wij kunnen de bedrijven niet verplichten om toch met u contact op te nemen. Mocht u geen enkele reactie krijgen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
 • Het wordt gewaardeerd door de bedrijven als u een bericht stuurt naar bedrijven die een offerte hebben uitgebracht maar uw opdracht niet hebben ontvangen.

Aansprakelijkheid

 • Sinds eind 2013 werken wij samen met andere lead genererende bedrijven. Een aanvraag die u bij ons indient wordt verwerkt door een partner van ons. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor deze dienst.
 • Vanaf het moment dat OfferteAdviseur.nl uw offerte-aanvraag doorstuurt naar de desbetreffende bedrijven staat OfferteAdviseur.nl buiten alle contact tussen u en de bedrijven.
 • U ontvangt offertes van de bedrijven, zonder tussenkomst van Offerteadviseur.nl. Zij gebruiken daarnaast hun eigen naam en voorwaarden.
 • OfferteAdviseur.nl biedt geen garantie voor kwaliteit van het geleverde werk van de bedrijven. Indien u negatieve ervaringen heeft met een bedrijf laat dit dan aan ons weten via onze klantenservice.
 • OfferteAdviseur.nl geeft geen garantie voor het feit dat u ook daadwerkelijk een offerte ontvangt van de desbetreffende bedrijven.

Bedrijven

 • Sinds wij samenwerken met andere lead genererende bedrijven worden ook bedrijfsaanmeldingen doorgestuurd naar onze partner. Een accountmanager zal na uw bedrijfaanmelding direct contact met u opnemen.
 • OfferteAdviseur.nl werkt alleen samen met gerenommeerde bedrijven.
 • OfferteAdviseur.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het doorsturen van uw gegevens.

 

 

Bent u een vakman?
Probeer dan gratis 14 dagen lang onze service: gratis aanmelden.