Je bent eigenaar van een website die informatie verschaft over gietvloeren en je wilt graag makkelijk extra geld verdienen. Dan ben je hier bij het juiste adres!

Gietvloeren geven een moderne uitstraling. Dit soort vloer is een aardige investering maar heeft vele voordelen zoals: ze zijn naadloos, hygiënisch, sterk, dun en onderhoudsarm.

 

Wat is een affiliate?

Als affiliate ben jij een partner van ons. We gaan de samenwerking aan om samen een win-win situatie te creëren. Hoe doe je dit? Je plaatst een aanmeld formulier op je website over gietvloeren waarmee mensen offertes kunnen opvragen. Doen de mensen dit dan kan jij een vergoeding krijgen!

Voordelen affiliate zijn

Het grote voordeel van affiliate zijn is dat je gratis geld gaat verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is het i-frame (aanmeld formulier) plaatsen op je website, dit kost je nog geen 5 minuten!

Wat levert het op?

Het kost jou niks, het levert dus alleen maar geld op! Wanneer krijg je je vergoeding? Die krijg je wanneer iemand zijn gegevens invult in het aanmeldformulier om offertes op te vragen. Die klant komt bij ons terecht en wij zorgen dat een aantal bedrijven in contact komen met diegene. Als de lead goedgekeurd is ontvang jij je vergoeding. De vergoeding is 50% van onze omzet per lead met een maximum. Bij gietvloeren moet je denken aan gemiddeld €10 per lead in de gietvloerenmarkt.

Wanneer is een lead goedgekeurd?

Je hebt een goedgekeurde lead nodig om je vergoeding te ontvangen. Maar wanneer is een lead goedgekeurd? Dat gebeurt op het moment dat wij én de vakspecialisten in contact kunnen komen met de klant. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de lead afgekeurd.

Waarom affiliate bij OfferteAdviseur?

Op de pagina hoe werkt OfferteAdviseur en over ons leggen we je graag uit hoe wij te werk gaan. Waarom je voor OfferteAdviseur zou moeten kiezen?

  • Je krijgt je eigen inlogpanel die compleet inzichtelijk is
  • Op tijd uitbetaald en nette vergoedingen
  • Wij nemen persoonlijk de tijd voor je. Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we snel reageren op eventuele vragen en dergelijke
  • Eenvoudig om het formulier op je website te plaatsen, kost je maximaal 5 minuten
  • We vergoeden op een manier zodat er voor iedereen een win-win situatie is

Hoe word je affiliate?

Je wilt graag affiliate worden bij OfferteAdviseur, leuk! Mail naar info@offerteadviseur.nl met je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Andere categorieën voor affiliates

Wij verzorgen ook affiliates voor andere categorieën dan gietvloeren. Klik hier voor het gehele overzicht. Mocht je categorie er nou niet tussen staan en wil je wel graag affiliate worden? Mail dan naar info@offerteadviseur.nl met je gegevens en je soort informatieve site.