Ben je in het bezit van een informatieve website over waterontharders en wil je makkelijk wat extra geld verdienen? Lees dan de onderstaande tekst!

Mensen die in een gebied wonen met hard water kunnen echt profijt halen uit een waterontharder. Maar ook in een gebied waar geen hard water is zit soms kalk. Dit kan de levensduur van apparaten zeker aantasten.

Wat is een affiliate bij OfferteAdviseur?

Bij OfferteAdviseur is een affiliate een partner die van ons een aanmeldformulier krijgen. Dat formulier staat vervolgens op jou informatieve website over waterontharders. Je ontvangt een leuke vergoeding voor de mensen die op jou site het formulier hebben ingevuld!

Voordeel van affiliate zijn

Het voordeel van affiliate zijn is dat je vrijwel niks hoeft te doen! Het kost je letterlijk maar 5 minuten om het aanmeldformulier te plaatsen op jou informatie website voor waterontharders, gratis geld verdienen dus!

Wat levert het mij op?

Er zijn geen kosten voor jou en zoals hierboven als gezegd werd kost het jou dus 5 minuutjes. Wanneer iemand het formulier invult op jou website ontvangt diegene een aantal offertes voor waterontharders. Voor elke goedgekeurde klant verdien jij een vergoeding! Dit is 50% van onze omzet van die lead met een maximum. Bij waterontharders kan je denken aan een gemiddeld bedrag van gemiddeld €14 per goedgekeurde lead in de leadmarkt. Bij ons kun je dus veel meer verdienen.

Wanneer is een lead goedgekeurd?

Voordat jij je compensatie ontvangt moet je klant goedgekeurd zijn. Dit gebeurt op het moment dat wij én de waterontharder bedrijven in contact kunnen komen met de klant. Als dat niet mogelijk is wordt de klant afgekeurd en telt die lead dus niet mee.

Waarom affiliate bij OfferteAdviseur?

Op de pagina hoe werkt OfferteAdviseur en over ons vertellen we je graag uit hoe wij te werk gaan. Waarom kies je voor OfferteAdviseur?

  • Eigen inlogpanel die inzichtelijk is
  • Leuke vergoedingen en altijd op tijd uitbetaald
  • Individuele aandacht en snelle reacties op jou vragen. We zijn een klein bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen.’
  • Het aanmeldformulier is makkelijk en snel te plaatsen binnen 5 minuten
  • Altijd een win-win situatie voor beide partijen!

Hoe word je affiliate?

Ben je na het lezen van de tekst geïnteresseerd en wil je affiliate worden? Mail dan jou gegevens naar info@offerteadviseur.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op!

Andere categorieën voor affiliates

Wij hebben ook ruimte voor affiliates die een andere categorie beheren. Klik hier voor het volledige overzicht van affiliates, staat jou categorie er niet tussen? Mail ons dan naar info@offerteadviseur.nl. Stuur je gegevens en geef door welke categorie jij beheert!