Je wilt wat extra’s verdienen en je bent in het bezit van een informatieve pagina over verhuizen? Dan is dit onderwerp wellicht interessant voor jou!

Iedereen verhuist waarschijnlijk wel een keer in zijn of haar leven. Dit kost vaak veel inspanning en werk. Mensen gebruiken vaak een verhuisbedrijf die hen een hoop moeite bespaard.

 

Wat is een affiliate?

Een affiliate, wat is dat eigenlijk? Een affiliate gaat een samenwerking met ons aan waarbij diegene een formulier op zijn of haar website plaatst waarmee mensen offertes kunnen opvragen. Als zij dat doen kunnen ze een vergoeding krijgen voor elke goedgekeurde klant.

Voordelen van affiliate zijn

Affiliate zijn voor verhuizen kent eigenlijk geen nadelen. Wel heeft het een aantal voordelen! Dat is dat je er bijna geen tijd in hoeft te steken, het kost maar 5 minuten om het formulier te plaatsen. Het volgende voordeel is dat je eigenlijk gratis geld gaat verdienen.

Wat levert het op?

Voor de affiliate zijn er geen kosten, behalve dat je 5 minuten nodig hebt om het formulier te plaatsen. Als iemand een offerte aanvragen via het formulier op jou site dan komt diegene bij ons terecht. Wij sturen een paar bedrijven naar diegene toe waardoor zij de bedrijven kunnen vergelijken. Je ontvangt 50% van onze omzet met een maximum. Gemiddeld verdien je in de verhuisleadmarkt zo’n 12 euro per lead. Bij ons valt dat per goedgekeurde lead veel hoger uit.

Wat is een goedgekeurde lead?

Een goedgekeurde lead is een klant waar wij én de verhuisbedrijven mee in contact kunnen komen. Als de lead is goedgekeurd ontvang jij je vergoeding. Mocht het zijn dat de klant niet bereikbaar is dan wordt de lead afgekeurd.

Waarom affiliate worden bij OfferteAdviseur?

Op de pagina hoe werkt OfferteAdviseur en over ons leggen we je graag uit hoe wij te werk gaan. Waarom je voor OfferteAdviseur zou moeten kiezen?

  • Je krijgt je eigen inlogpanel waarbij alles inzichtelijk is
  • Uitbetaling netjes en altijd op tijd
  • Bij ons ben je niet zomaar iemand en nemen we de tijd voor je. Je kan snelle reacties van ons verwachten omdat we een kleine organisatie zijn waardoor we snel kunnen schakelen.
  • Het is zeer gemakkelijk om het i-frame (aanmeldformulier) te plaatsen op jou site.
  • Vergoedingen worden zodanig gegeven dat er een win-win situatie ontstaat tussen beiden partijen.

Hoe word je een affiliate?

Je wilt affiliate worden, leuk! Mail je gegevens naar info@offerteadviseur.nl en wij nemen contact met je op!

Andere categorieën voor affiliates

Je wilt graag weten of je ook affiliate kan worden voor een andere categorie, dat kan! Wij bieden het aan bij een aantal categorieën. Klik hier voor het volledige overzicht. Kan je jou categorie niet vinden? Aarzel niet en mail naar info@offerteadviseur.nl. Wij gaan dan kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.