Mohamed is nooit moe voor een verkoopgesprek

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Mohamed Akalliche is een accountmanager en is nooit moe voor een verkooppraatje. Mohamed gaat u vertellen wat hij allemaal heeft geleerd en wat die leuk vond bij Offerteadviseur. Veel leesplezier!

Waarom Offerteadviseur?

“Ik was opzoek naar een stagebedrijf en zocht via veel verschillende websites, zo vond ik veel bedrijven en kwam ik terecht bij Offerteadviseur” zegt Mohamed.

“Mijn eerste indruk was zeer positief” zegt Mohamed. “Offerteadviseur heeft gelijk mijn aandacht getrokken, omdat er bij ‘’wat ga je doen’’ op de website van stagemarkt wordt beschreven dat je actief de fijne kneepjes gaat leren van het vak Accountmanagement. Daarnaast staat er ook dat je in een kleine en prettige team gaat werken en dat is wat ik zoek, doordat het team klein is kan dit zorgen dat ik van verschillende medewerkers heel veel kan leren, bij grotere organisaties gaat het om kwantiteit hierdoor loop je er tegen aan dat je met 1 persoon meeloopt en zijn/haar methode alleen mee krijgt. Ik wilde namelijk van verschillende medewerkers de goede aspecten kopiëren en verbeteren. En vervolgens hier mijn eigen draai aan te geven” zegt Mohamed.

“ Ik ben blij met mijn keuze voor Offerteadviseur” zegt Mohamed. “ik word namelijk goed begeleidt door mijn stagebegeleider, ik heb zeker stappen gemaakt en ik blijf mij natuurlijk door ontwikkelen, want er valt nog veel te leren. Daarnaast bevalt de sfeer mij enorm, naast het serieus werken is er ook tijd voor een babbeltje en kunnen we ook tot rust komen door een potje FIFA te spelen in de pauze of een potje te darten” zegt Mohamed.

Hoe bevalt het werken bij Offerteadviseur?

“Offerteadviseur is een zeer prettige plek om te werken” glimlacht Mohamed. “Ik leer elke dag weer iets nieuws. Er heerst een informele werksfeer en er is veel rivaliteit als we natuurlijk een potje FIFA spelen tijdens de pauze. Je collega’s voelen ook gewoon aan als vrienden en dat is natuurlijk fijn, ik denk dat dat ook komt, omdat we leeftijdsgenoten zijn en we ongeveer de zelfde dingen leuk vinden” vindt Mohamed.

“Ik zou Offerteadviseur zeker aanbevelen bij mijn vrienden” zegt Mohamed. “het is echt een goede stageplek en je leert jezelf goed ontwikkelen. Naast dat zou ik het aanbevelen aan mijn familie, als ze offertes nodig hebben voor categorieën die gespecialiseerd zijn bij OfferteAdviseur. Daarnaast zou ik zelf ook gebruik maken van OfferteAdviseur mocht ik in de toekomst een huis hebben en bijvoorbeeld zonnepanelen willen” zegt Mohamed.

“Ik zou graag willen werken bij Offerteadviseur, omdat ik het erg naar mijn zin heb. Leuke collega’s, geen werkdruk en leuke team uitjes” zegt Mohamed. “betreft de stagebegeleider vind ik het fijn hoe hij met mij is omgegaan. Ik ben goed geholpen en er was altijd tijd voor een babbeltje en natuurlijk konden we het goed vinden met elkaar. Er heerst ook een rivaliteit tussen ons wat betreft FIFA ?” zegt Mohamed.

Update:

Stagebegeleider staat met 25-22 voor met FIFA (datum 22/07/2021) + 8-4

Wat heeft Mohamed geleerd bij Offerteadviseur?

“Ik heb veel kunnen leren tijdens mijn stageperiode bij OfferteAdviseur” zegt Mohamed. Ik kan nu veel beter en makkelijker communiceren met bedrijven. En natuurlijk is het ook belangrijk om goed te luisteren naar je klanten of bedrijven met wie je samenwerkt. Het toepassen van LSD (luisteren, samenvatten en doorvragen) is uitermate geschikt en pas ik ook vaak toe als ik contact opneem met bedrijven en klanten” zegt Mohamed.

“Leren verkopen? Offerteadviseur!”

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: