Heb jij een goede informatie website voor zonnepanelen en wil je wat extra’s verdienen? Dan ben je hier op de goede plek!

Zonnepanelen zijn hot, veel mensen investeren deze tijd in zonnepanelen omdat Nederland veel bezig is met het verduurzamen van de huizen en bedrijfspanden. Je vermindert niet alleen je maandelijkse kosten maar je huis wordt ook meer waard!

Wat is een affiliate?

Een affiliate is in dit geval iemand die ons formulier op hun website zet waar mensen offertes mee kunnen aanvragen. Op dat moment zal diegene een vergoeding krijgen van ons voor de mensen die een offerte aan hebben gevraagd. Zo creëren wij een win-win situatie tussen beide partijen.

Voordelen van affiliate zijn

Op het moment dat je affiliate bent geworden bij OfferteAdviseur hoef je bijna niks te doen. Het enige wat je moet doen is het aanmeld formulier voor offertes van zonnepanelen op je website plaatsen. Je ontvangt eigenlijk gratis geld!

Wat levert het op?

Voor jou zijn er geen kosten, op het moment dat iemand offertes aanvraagt via jou website dan wordt die doorgestuurd naar ons en zoeken wij een aantal bedrijven voor diegene. Op het moment dat de lead goedgekeurd is dan ontvang jij een vergoeding. Je krijgt 50% van onze omzet per lead (met een maximum). In de leadmarkt ligt dat gemiddeld rond de €15 per goedgekeurde lead. Bij ons kun je dus veel meer verdienen.

Wanneer is een lead goedgekeurd?

Een lead is goedgekeurd wanneer je klant zijn of haar telefoon opneemt tijdens het voorbellen en als zonnepanelen bedrijven contact kunnen krijgen met de lead. De lead moet oprecht zijn met zijn/haar aanvraag en op korte termijn de klus laten uitvoeren. Op het moment dat de klant niet bereikbaar is word de lead afgekeurd en telt die dus niet.

Waarom affiliate bij OfferteAdviseur?

Op de pagina hoe werkt OfferteAdviseur en over ons leggen we je graag uit hoe wij te werk gaan. Waarom je voor OfferteAdviseur zou moeten kiezen?

  • Je krijgt je eigen inlogpanel
  • Alles is inzichtelijk
  • Nette uitbetaling en altijd op tijd uitbetaald
  • Wij nemen de tijd voor je, we zijn namelijk geen super groot bedrijf waarbij je wordt gezien als één van de zovelen. Doordat we een klein bedrijfje zijn reageren we zo snel mogelijk zodat je niet een dag hoeft te wachten op je reactie.
  • Simpele plaatsing van het i-frame. Het i-frame kun je gemakkelijk plaatsen binnen enkele minuten.
  • Wij vergoeden zodanig dat we altijd een win-win situatie willen creëren voor beide partijen.

Hoe word je affiliate?

Op het moment dat je affiliate wilt worden stuur je een mailtje naar info@offerteadviseur.nl met jou gegevens en daarna nemen wij contact met je op!

Andere categorieën voor affiliates

Heb je een website met een andere categorie dan zonnepanelen of heb je meerdere informatie websites? Klik dan hier voor het volledige overzicht van de soorten categorieën. Staat jou categorie er niet tussen maar wil je wel graag affiliate worden? Mail dan naar info@offerteadviseur.nl en geef aan welke categorie jij beheert!