Offertes vergelijken: waar let ik op?

Wij hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. Wij doen onze uiterste best om uw aanvraag snel te verwerken. Als uw aanvraag door ons is goedgekeurd zullen specialisten (uit uw regio) met u contact opnemen. Het is daarna tijd om te vergelijken!

Subscribe op Youtube voor de nieuwste video’s

Nieuwsbrief:

Mis het laatste nieuws in de bouw niet!

Nog een andere vakman nodig?

  • Het kan zijn dat u nog een andere vakman nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld nadat u een aanbouw heeft laten plaatsen uw tuin onder handen nemen. In dat geval kunt u een hovenier inschakelen. Ook die vakman kunt u bij ons vinden. Klik hier voor het overzicht. Of klik op de links hieronder.

Duurzaam

Zonnepanelen offertes
Kozijnen offertes
HR ketel offertes
Isolatie offertes
 

Meer offertes:

 

Waarde verhogen woning

Alarmsysteem offertes
Dakkapel offertes
Gevelrenovatie/reiniging offertes
Schilder offertes
 

Meer offertes:

Verhuizen

Verhuisoffertes

Offertes vergelijken, hoe doe ik dat?

  • Nadat wij uw aanvraag hebben goedgekeurd zult u meerdere offertes in uw mailbox ontvangen. De vraag is dan waar u op moet letten. Een goede offerte onderscheidt zich door een aantal essentiële punten. Lees verder op de pagina: offertes vergelijken en doe de checklist.

Feedback

  • Wij bieden u deze service geheel gratis aan en hopen dat u op deze manier veel geld zult besparen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons om nog beter te worden. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.