Bent u een isolatiespecialist en wilt u betrouwbare en kwalitatieve leads ontvangen van het OfferteAdviseur platform? Wij zijn trots op ons hoge conversieratio en daar kunt u van profiteren. Offerte Adviseur stuurt u op maat gemaakte leads die u vervolgens zelf kunt opvolgen en waar u een klant van kunt maken. Wij willen klanten aanleveren en niet alleen leads en om dat te doen hebben we een klein team met medewerkers die hier alleen aan zijn toegewijd. Op die manier creëren we een win-win situatie voor iedereen, dus voor u als isolatiespecialist, voor de consument en voor ons. Hier leest u verder over wat u van ons kunt verwachten als u besluit met OfferteAdviseur verder te gaan.

Meld uw bedrijf hier aan.

Klein, kwaliteit en weinig concurrentie

OfferteAdviseur is een kleine organisatie en daardoor hebben we geen hoge huurkosten te betalen. Dat betekent dat wij onze prijzen laag kunnen houden en dat we ons voornamelijk richten op het verzorgen van kwalitatieve leads. Dit doen we door de consument al veel informatie te verschaffen over isolatiemogelijkheden en dat doen we met informatiepagina’s, checklists en kostenoverzichten. De klant weet dus al waar ze aan toe zijn voordat ze een formulier bij ons invullen. Wij sturen deze lead vervolgens naar niet meer dan drie andere bedrijven, dus er is geen sprake van grote concurrentie. Als u deze lead vervolgens goed opvolgt, is de kans dat u er een klant bij krijgt groot. U kunt bij ons verschillende businessmodellen uitkiezen en bijvoorbeeld gedeelde leads, semi-gedeelde leads of ook exclusieve leads ontvangen.

Zo waarborgen wij kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons dus hoog in het vaandel en wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat u zoveel mogelijk informatie ontvangt van de klant. U kunt als isolatiebedrijf daarom op ons vertrouwen, omdat wij de volgende werkwijze hanteren om uw leads zo duidelijk, compleet en uitgebreid mogelijk te maken.

 • Onze website staat vol met informatie over isolatiewerkzaamheden en –methoden. De klant kan zich al goed in de materie verdiepen voordat er een offerte aangevraagd wordt.
 • Hierdoor kan er een duidelijke klusomschrijving worden opgesteld.
 • Alle leads die wij krijgen worden handmatig gecontroleerd voordat ze naar u worden doorgestuurd.
 • De offerteformulieren van OfferteAdviseur zijn uitgebreid en allesomvattend.
 • Het enige wat u als isolatiespecialist nog moet doen is snel reageren met een aantrekkelijk aanbod.

Kwaliteit van onze partners is ook essentieel

Wij leveren niet alleen kwaliteit aan onze partners, maar ook aan de consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbaar isolatiebedrijf die de werkzaamheden uit kan voeren. Daarom screenen wij onze partners altijd eerst voordat we de samenwerking aangaan. We kijken dan bijvoorbeeld naar de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, naar certificeringen en keurmerken die het bedrijf heeft en naar de professionele houding. Ook zullen we referenties natrekken en controleren we of het bedrijf niet betrokken is of is geweest bij rechtszaken. Als laatste gaan we kijken naar de nieuwsberichten over het bedrijf. Door van alle betrokken partijen kwaliteit te verwachten, zullen we er zorg voor dragen dat iedereen van de samenwerking profiteert.

Schrijf u gratis in en u krijgt van ons het volgende

Het is uit het bovenstaande verhaal wel duidelijk dat kwaliteit bij ons voorop staat. Dat komt doordat de leads anders leads blijven en geen klanten worden. Ons hoge conversieratio spreekt boekdelen. U schrijft zich gratis in bij ons en begint eerst aan een proefperiode. Bevalt de samenwerking u, dan zullen wij de volgende beloftes waarmaken:

 • U krijgt bij ons niet te maken met extra kosten, ook niet achteraf. Er zijn geen inschrijfkosten, geen abonnementskosten en ook geen administratiekosten.
 • U betaalt enkel een vooraf vastgestelde prijs per offerte-aanvraag en deze wordt bepaald door het business model dat u met ons afsluit.
 • De kwaliteit van de leads die wij u aanleveren is altijd goed en de klusomschrijvingen zijn nauwkeurig, duidelijk en weloverwogen.
 • We sturen de leads door naar maximaal 3 andere bedrijven, dus de concurrentie is minimaal.
 • Nadat wij u de lead gestuurd hebben, neemt u zelf contact op met de klant om dit verder te bespreken.
 • Wij ondersteunen u tijdens het gehele proces.
 • U kunt zelf aangeven uit welke regio u de leads wilt ontvangen.
 • Wij hanteren een eerlijke reclamatie service.
 • Een contract met OfferteAdviseur heeft geen opzegtermijn. U kunt deze dus per direct opzeggen, mocht u dit willen.