De creatieve marketeer

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Ricardo Booms is een marketing medewerker die een succesvolle stageperiode achter de rug heeft gehad bij Offerteadviseur.

Waarom Offerteadviseur?

“Een klasgenoot van mij had een sollicitatie gestuurd naar Offerteadviseur en ik zocht nog een leuke stage” zegt Ricardo. “Hij tipte mij om ook te solliciteren. Vervolgens hebben wij allebei stage gelopen bij Offerteadviseur”.

“Mijn eerste indruk van het bedrijf was dat er een hele fijne sfeer hangt. Ik merkte gelijk dat ik me ‘thuis’ kon voelen op kantoor. Er zit geen extreme druk op je tijdens het werken en er wordt vaak begeleiding aangeboden als dat nodig is” zegt Ricardo.

“Ik vind het erg fijn om voor Offerteadviseur te werken. Vergeleken met mijn andere stages ben ik super blij dat ik hier stage mocht lopen. Er hangt een fijne informele sfeer terwijl er daarnaast met zijn alle hard wordt gewerkt”.

Hoe bevalt het werken bij Offerteadviseur?

“Zoals eerder al gezegd bevalt het mij erg goed bij OfferteAdviseur” zegt Ricardo. “Het team is erg jong en enthousiast. We kunnen gezellig met elkaar praten over dingen en daarnaast wordt er hard gewerkt. Ook heeft de stagebegeleider de afgelopen maanden enkele doelstellingen gemaakt waarmee je een bonus kon verdienen. Dit werkt echt motiverend”.

“De werksfeer is erg fijn om in te werken. Er is geen druk en er hangt een ontspannen en gezellige sfeer. Ik durf zelf ook vragen te stellen aan iemand als ik ergens tegen aan loop, iedereen staat open om elkaar te helpen” zegt Ricardo.

“Ik zou OfferteAdviseur 100% aanbevelen bij vrienden of familie. Je krijgt er een leerzame en leuke stage voor terug en ik denk dat ik het bij een ander bedrijf niet zo had kunnen ervaren. Momenteel heb ik mijn stage afgerond en ben ik in loondienst bij Offerteadviseur. Ik heb dus al overwogen om hier te gaan werken. Ik ben erg blij dat ik deze kans mag benutten”.

“Wat zou ik verbeteren aan Offerteadviseur? Ik heb niet echt verbeterpunten, ik denk dat we door moeten gaan met hoe we nu te werk gaan en dan zal het resultaat vanzelf lonen. Ik zou het erg leuk vinden om Offerteadviseur nog meer te zien groeien. Toen ik hier voor het eerst kwam was het een erg klein bedrijf terwijl we momenteel erg aan het uitbreiden zijn” zegt Ricardo.

Wat heeft Ricardo geleerd bij Offerteadviseur?

“Ik heb geleerd hoe ik met sociale media moet omgaan” zegt Ricardo. “Daarmee bedoel ik hoe ik bijvoorbeeld een mooie Instagram post kan maken en wat voor stijlen je moet gebruiken om originele content te ontwerpen. Ik begrijp nu goed hoe marketing in elkaar zit. Ook heb ik aan de content op de website gewerkt”.

“Over mijn stagebegeleider? Ik verwachtte aan het begin van mijn stage een stagebegeleider die me dingen zou leren over marketing. Die verwachtingen zijn uitgekomen en die zijn nog veel beter dan dat mijn verwachtingen waren. De stagebegeleider helpt je aan het begin met het begrijpen van het vak en daarnaast geeft hij je leerzame opdrachten om in te aanraking te komen met het vak marketing. Na een tijdje liet de stagebegeleider blijken dat hij vertrouwen in mij had en toen kreeg ik veel zelfstandige opdrachten die ik mocht uitvoeren. In overleg met elkaar hebben we mooie content kunnen creëren” zegt Ricardo

“Offerteadviseur de plek om creatief te zijn”

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van dit fantastische stageverhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij met een leuk stageverhaal op onze website.

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: