De klantvriendelijke Lucas

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Lucas Bouwman is een accountmanager die een hele interessante en leerzame stageperiode heeft gehad bij Offerteadviseur.

Hoe ben jij bij Offerteadviseur terecht gekomen?

Ik ben terecht gekomen bij Offerteadviseur door een website genaamd Stagemarkt. De naam Offerteadviseur sprak mij aan en ik raakte al snel geïnteresseerd in het bedrijf.

“Ik had meteen een goeie indruk van Offerteadviseur, er hing een formele en informele sfeer. Ook zag ik een bedrijf met groei en mogelijkheden.” Zegt Lucas.

Lucas vond het supergezellig om bij Offerteadviseur stage te lopen , maar wat heeft hij nog meer te vertellen over ons unieke bedrijf?

‘’ Ik vond het stage lopen bij OfferteAdviseur super gezellig’’ zegt Lucas. “Ook hing er een goed hard werkende sfeer op het kantoor. Ik vond de collega’s ook erg gezellig, waarmee je goed mee kon samenwerken. Doordat het zo gezellig was hing er altijd een goede sfeer, er was een goede combinatie tussen informeel en formeel”. “Ik zou Offerteadviseur zeker aanraden aan mijn familie en vrienden” zegt Lucas. “ Ik vond de stage bij Offerteadviseur zo leuk dat ik zelfs na mijn stageperiode er ben gaan werken”.

Wat heeft Lucas tot nu toe geleerd bij Offerteadviseur?

“Ik heb veel geleerd bij Offerteadviseur, voornamelijk hoe ik aan de telefoon kan verkopen. Zo heb ik geleerd meer zelfverzekerd te zijn tijdens het bellen. Ook vond ik dat mijn stagebegeleider duidelijk was en goed uit kon leggen, waardoor het makkelijker voor mij verliep”. “Wat ik tot nu toe heb geleerd bij Offerteadviseur zal ik zeker gebruiken in mijn toekomst” zegt Lucas.

Werken bij Offerteadviseur is fantastisch”

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van dit fantastische stageverhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij met een leuk stageverhaal op onze website.

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: