De man van de deals

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Niels Vermeulen is een accountmanager en heeft een fantastische stageperiode achter de rug bij Offerteadviseur.

Waarom Offerteadviseur?

“Ik ben Offerteadviseur tegengekomen op Stagemarkt. De naam Offerteadviseur trok mij gelijk aan vanaf het moment dat ik de advertentie zag” zegt Niels. “Ik had meteen een goede indruk toen ik op sollicitatiegesprek kwam, er hing een bepaalde sfeer waar echt iedereen zich thuis kan voelen”.

Niels vindt het fijn om voor Offerteadviseur te werken.

“Tot nu toe vind ik Offerteadviseur een super fijn en uniek bedrijf. Er hangt een informele sfeer en de zaken zijn simpelweg goed op orde. Ook de potjes FIFA in de pauze zijn stiekem wel een pluspuntje” zegt Niels.

Hoe het bevalt om hier te werken?

“Het bevalt mij heel erg goed om bij Offerteadviseur te werken. Het is fijn om met zulke leuke collega’s te kunnen werken. Een goede combi tussen hard en serieus werken, en een dolletje kunnen maken” zegt Niels.

“Of ik Offerteadviseur zou aanbevelen? Ik zou heel waarschijnlijk Offerteadviseur aanbevelen bij mijn vrienden en familie, omdat simpelweg de zaken simpelweg goed geregeld zijn. Ook zou ik Offerteadviseur zeer waarschijnlijk in de toekomst raadplegen, omdat ze simpelweg anders zijn dan de rest” zegt Niels.

“Mijn stage periode begon ik in maart en ik vond het zo leuk dat ik er sinds juni zelfs werk. Tot nu toe merk ik dat we groeien op een rap tempo en dus veranderingen zich zullen blijven aantonen”.

Niels zegt dat hij tot nu toe veel heeft geleerd bij Offerteadviseur, maar wat heeft hij precies geleerd?

“Ik werd in het begin heel goed ontvangen door mijn stage begeleider, zelf had ik in het begin niet echt veel verwachtingen, maar dat komt puur doordat elke stageplek anders is. Gelukkig werd ik heel goed opgevangen en op weg geholpen wat zeer fijn was” zegt Niels.

“Tot nu toe heb ik veel geleerd bij Offerteadviseur” zegt Niels. Hij heeft leren verkopen aan de telefoon, de CRM goed kunnen bijhouden en bedrijven binnen te halen. “Als accountmanager blijf je de ervaringen en skills die je nu leert ontwikkelen, om uiteraard steeds een betere accountmanager te worden” zegt Niels.

“Ik heb het helemaal naar mijn zin bij Offerteadviseur”.

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van dit stage verhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij ook met een leuke stageverhaal op onze website.

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: