De punchline marketeer

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Ayoub All Abbass is een marketing medewerker die een leerzame stageperiode achter de rug heeft gehad bij Offerteadviseur.

Waarom Offerteadviseur?

“Ik ben via Stagemarkt bij Offerteadviseur terecht gekomen. Het bedrijf sprak mij aan en Offerteadviseur was ook redelijk dichtbij voor mij” zegt Ayoub. “Ik had meteen een goede indruk van Offerteadviseur. Er hing een informele en formele sfeer en ik zag dat het best een klein team was op dat moment, dat vind ik fijner werken”.

“Ik vind het tot nu toe wel zeker een van de beste stageplekken die ik heb gehad. Naast het feit dat je met leeftijdsgenoten bent, heb je ook dezelfde interesses waardoor gesprekken leuker kunnen zijn. Dat had ik bij vorige stages veel minder”.

Hoe bevalt het werken bij Offerteadviseur?

“Bij Offerteadviseur is er geen druk op je schouders” zegt Ayoub . “Je kan relaxt werken en wordt daarbij geholpen door je stagebegeleider of eventueel collega’s. En vooral de persoonlijke begeleiding die ik kreeg van de stagebegeleider vond ik heel fijn. De stagebegeleider probeert je het vak echt goed te laten begrijpen. Sinds kort werk ik ook bij Offerteadviseur en is dit prima te combineren met school”.

“Ook is het werksfeer bij Offerteadviseur perfect. Naast dat we natuurlijk serieus werken kan je tussendoor altijd een gezellig gesprekje voeren met je collega’s. Ook is er in de pauze een mogelijkheid om een potje FIFA of darten tegen je collega’s te spelen, waardoor je ook een band creëert met je collega’s” Zegt Ayoub.

“Ik zou Offerteadviseur zeker aanbevelen bij vrienden of familie” zegt Ayoub. “Mocht ik in de toekomst iets aan mijn huis doen, zoals verbouwen of verduurzamen zal ik zeker gebruik maken van Offerteadviseur. Zo kan ik een makkelijkere keuze maken”

“Wat zou ik verbeteren aan Offerteadviseur? Ik heb niet echt perse verbeterpunten, maar vind het wel mooi om Offerteadviseur te zien groeien. Wel moet ik zeggen dat de werkomgeving bij Offerteadviseur zeer goed is. Je krijgt je eigen werkplek waar je te werk kunt gaan en het is er rustig waardoor je goed kunt werken” zegt Ayoub.

Wat heeft Ayoub geleerd bij Offerteadviseur?

“Vooral het vak marketing zelf” zegt Ayoub. “Voordat ik begon met werken, moet je natuurlijk wel weten wat het vak marketing inhoud. Dus wat is marketing? Wat is het doel van marketing? Etc. Ook heb ik het beheren van sociale media geleerd, daarbij kwam ook content bij kijken, dus originele content maken voor sociale media. Een werkdag is bijna elke dag anders, zo leer je elke week weer wat nieuws wat ook met marketing te maken heeft”.

“Wat verwacht ik van mijn stagebegeleider? Ik verwachtte van mijn stagebegeleider dat hij mij meer zou leren van het vak marketing, en naast dat ook mij het ‘thuis’ gevoel geven bij Offerteadviseur, zo kon ik gewoon mijzelf zijn en doordat ik mijzelf kon zijn, kan ik beter ontwikkelen” zegt Ayoub.

“OfferteAdviseur, een plek om je thuis te voelen”

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van dit fantastische stageverhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij met een leuk stageverhaal op onze website.

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: