Een schot in de Roos

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Desley Roos is accountmanager die een hele leuke stage heeft gehad bij Offerteadviseur. Maar hoe is hij hier bij ons terechtgekomen?

‘’Ik ben door een collega genaamd Niels bij Offerteadviseur terechtgekomen, hij heeft mij veel over Offerteadviseur verteld waardoor ik geïnteresseerd werd en vervolgens heb gesolliciteerd; zegt Desley. Ik had een goeie indruk van het bedrijf vanaf het moment dat ik het bedrijf instapte; zegt Desley. Het is een kleinschalig bedrijf die professioneel te werk gaat. Voordat mijn stage begon vond ik dit al fijn. Aangezien ik het gevoel had dat er persoonlijk veel aandacht voor je is, waardoor je meer kan leren tijdens je stage. En dit is gedurende gebleken uit de stageperiode.”

Desley vindt het een ‘’erg fijn bedrijf, gericht op het groei en het verbeteren van producten/diensten’’.

Desley zegt dat hij het leuk vond om te werken bij Offerteadviseur, wat zegt hij nog meer over ons unieke bedrijf?

‘’Ik vond het zeker leuk om bij OfferteAdviseur te werken’’ zegt Desley. “Je kan er veel leren op het gebied van sales. Daarbij is elke werkdag weer anders doordat je zoveel verschillende mensen spreekt. De collega’s zijn erg behulpzaam en gezellig. Dit is natuurlijk fijn. De werksfeer bij Offerteadviseur is heel erg fijn, je hebt veel vrijheid om je eigen agenda in te plannen. Daarbij is er altijd ruimte om tussendoor met je collega’s te praten.”

Desley zegt dat hij Offerteadviseur bij zijn familie en vrienden zou aanbevelen.

“Ik zou Offerteadviseur bij mijn vrienden/familie aanbevelen, wanneer iemand op zoek is naar een baantje of stageplek in de sales/marketing dan zou ik ze Offerteadviseur zeker aanraden” zegt Desley. “Op dit moment is mijn stage verlopen en werk ik inmiddels al bij Offerteadviseur”.

“Wat zou ik verbeteren aan Offerteadviseur? Wellicht extra verkooptrainingen zodat je een beter accountmanager wordt” zegt Desley.

“Ik heb heel veel geleerd bij Offerteadviseur” zegt Desley. Zo heeft hij geleerd hoe je een goed verkoopgesprek kan hebben via de telefoon, onderhandelen en klantvragen behandelen. Naast dat is hij ook meer zelfverzekerd aan de telefoon.

“Offerteadviseur is naast uniek ook nog eens leuk om voor te werken”

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze fantastische stage verhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij ook met een leuke stageverhaal op onze website.

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: