Stageverhaal van Casper

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Naast dat Casper Buiskool een FIFA finale verloren heeft van een geweldige marketing medewerker, kan hij een goed verkoopgesprek uitvoeren. Casper gaat u vertellen wat hij de afgelopen periode geleerd heeft en wat die leuk vond bij Offerteadviseur. Veel leesplezier!

Waarom Offerteadviseur?

“Mijn eerste indruk van Offerteadviseur was goed! Goed geregeld en professioneel.” zegt Casper. “Via stagemarkt zag ik Offerteadviseur staan. Ik zag dat iemand die ik ken er al werkte dus heb bij hem nagevraagd of het een leuk stagebedrijf was, en dat was het. Daarnaast heerst er een fijne werksfeer en is er goede begeleiding om je sales skills te verbeteren.” zegt Casper.

Hoe bevalt het werken bij Offerteadviseur?

“Het bevalt heel erg goed. De collega’s zijn allemaal erg prettig om mee te werken en je kan vaak tips vragen.” zegt Casper. “Ik zou Offerteadviseur zeker aanbevelen bij vrienden en/of familie, omdat ik een goede tijd heb beleefd. Een vrij informele sfeer maar toch kan je goed en serieus werken. Een perfecte combinatie vind ik zelf.”

Wat heeft Casper geleerd bij Offerteadviseur?

“Mijn sales skills heb ik heel erg omhoog weten te krijgen en mijn communicatieve vaardigheden ook!” vertelt Casper. “Dit zijn zeker handige vaardigheden die ik in de toekomst kan gebruiken met het verkopen van producten en het onderhouden van contacten. Ik vind ook dat de stagebegeleider goed voor mij was en alles goed heeft geregeld.”

“Offerteadviseur de plek om te winnen en om te verliezen”

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van dit fantastische stageverhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij met een leuk stageverhaal op onze website.

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: