Stageverhaal van Manal

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Manal Idrissi heeft de afgelopen maanden stage gelopen bij OfferteAdviseur als accountmanager. In dit stageverhaal lees je alles over haar stage!

Hoe ben je bij OfferteAdviseur terecht gekomen?

Ik kwam OfferteAdviseur meerdere keren tegen op Stagemarkt. Uiteindelijk heb ik gekozen voor dit bedrijf omdat een aantal vrienden en klasgenoten hier stage hebben gelopen en zij raadden het bedrijf sterk aan. 

Wat was je eerste indruk van OfferteAdviseur?

Toen ik langskwam voor mijn stage gesprek, werd ik vriendelijk ontvangen en had ik een goed gesprek met mijn stagebegeleider. Mijn eerste indruk was dus zeer positief! 

Wat vind je tot nu toe van het bedrijf OfferteAdviseur?

Ik vind dit een erg leuk bedrijf. De manier van werken is echt heel goed. Wat ik erg mooi vind aan dit bedrijf is hoeveel tijd er wordt gestoken in de klantenservice en het behouden van relaties met de bedrijven waarmee we samenwerken. 

Bevalt het om te werken bij OfferteAdviseur? Hoe zijn je collega’s?

De collega’s hier vind ik erg gezellig! Iedereen is erg behulpzaam en wil je graag helpen wanneer je er zelf niet uitkomt. 

Hoe is de werksfeer bij OfferteAdviseur?

De werksfeer bij OfferteAdviseur is erg leuk en aangenaam. Het is een omgeving waar je jezelf kunt zijn zonder je zorgen te maken over een strenge formele sfeer. Collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam, wat het werk niet alleen productief maar ook plezierig maakt. 

Hoe waarschijnlijk is het dat je OfferteAdviseur bij je vrienden of familie zou aanbevelen?

Ik zou OfferteAdviseur zeker aanbevelen, de sfeer is leuk en onze stagebegeleider is erg vriendelijk. 

Hoe waarschijnlijk is het dat je OfferteAdviseur in de toekomst overweegt?

Ik denk dat ik opnieuw voor OfferteAdviseur zou kiezen, als ik een andere opleiding had gedaan, zoals marketing. Tijdens mijn stageperiode heb ik namelijk ontdekt dat accountmanagement (cold callen) niet echt bij mij past. 

Zou je in de toekomst voor OfferteAdviseur kunnen werken?

Ik zou zeker terugkomen voor de collega’s en de werksfeer binnen het bedrijf. Het enige dat me zou tegenhouden, zijn de huidige werkzaamheden. Als ik andere taken zou kunnen krijgen die beter bij mij passen, zou ik graag terugkomen om hier te werken. 

Welke veranderingen zou je zien bij OfferteAdviseur?

De manier hoe OfferteAdviseur nu te werk gaat is super goed! 

Is er iets wat verbeterd kan worden bij OfferteAdviseur?

Het zou fijn zijn voor toekomstige stagiaires als er een soort “inwerkperiode” zou zijn, voor mijn gevoel werden we direct aan het werk gezet en moesten we deze werkzaamheden voor het grootste deel van de stageperiode doorzetten. Het zou leuk zijn als je bijvoorbeeld om de 2 weken een “stapje verder” gaat voor meer afwisseling. 

Wat vind je van je werkomgeving?

De werkomgeving is erg leuk, collega’s zijn ook erg behulpzaam. 

Wat verwacht je van je stagebegeleider?

Ik ben tevreden met de omgang met mijn stagebegeleider zoals die nu is. Ik merk dat hij zijn best doet om het leuk voor ons te maken en ons echt te ondersteunen en iets te leren.

Wat heb je geleerd bij OfferteAdviseur?

Voordat ik bij OfferteAdviseur begon, hield ik helemaal niet van bellen en hield ik er altijd wat afstand van. Tijdens mijn stage heb ik geleerd om deze angst te overwinnen. Daarnaast heb ik verschillende verkooptechnieken geleerd, ontdekt hoe ik evaluaties moet uitvoeren en geleerd hoe ik klanten moet ondersteunen bij vragen en problemen. 

Wat je tot nu toe hebt geleerd bij OfferteAdviseur, zou je daar in de toekomst gebruik van kunnen maken?

Ik heb geleerd hoe ik potentiële klanten kan binnen halen en hoe ik van een nee een ja kan maken. Hier ga ik in de toekomst zeker gebruik van maken! 

Heb je nog enige tips voor je stagebegeleider?

Nee, ik vind het perfect zoals het nu gaat 🙂

Lees hier alle andere stageverhalen! Ook stage lopen bij OfferteAdviseur? Neem dan contact met ons op 🙂

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: