De beste verbouwingapps

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Ga je binnenkort verbouwen of renoveren? Dan komt er waarschijnlijk veel op je af en wellicht is het handig om dan een app te gebruiken. Hieronder staan er een aantal apps die jou kunnen helpen tijdens jouw bouwproject.

Amikasa

Met Amikasa kun je jouwkamers ontwerpen en stylen. Nadat je klaar bent met het ontwerpen kun je de kamer bekijken alsof je er zelf in staat. Ook kun je de meubels met augmented reality bekijken.

Prijs: €1,09
Beschikbaar voor: iOS

Flexa Visualizer

Als u nog niet zeker bent van de kleur waarmee je jouw muur wilt laten schilderen of je weet niet zeker of de kleur gaat staan, dan kun je dit met de Flexa Visualizer bekijken zonder het eerst te verven. Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken van de muur en je kunt gelijk zien of het staat. Ook kun je het weer terug schakelen naar de kleur die al op de muur zit.

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

Houzz

Met deze app kun je veel inspiratie op doen. Er staan veel voorbeelden en ook kun je meubels bekijken in 3D functie. Wel is deze app vooral gericht op de Amerikaanse markt. Als je op zoek bent naar een aannemer dan is dit niet de juiste app daarvoor.

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

Trello

Met Trello kun je jouw project mee plannen. Je kunt hier de architect, aannemer en andere partijen bijvoegen zodat ze allemaal op de hoogte blijven. Trello is een van de meest gebruikte apps voor het plannen van projecten.

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

Skil DIY

Als je geen klusser bent dan komt deze app goed van pas. Hierin staat alles over een klus uitvoeren in stapjes uitgelegd. Ook wordt er uitleg gegeven over gereedschap. Daarnaast staat er bij elke klus een lijstje met wat je precies nodig hebt.

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: