De man van de analyses

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Taa Woranut is accountmanager en heeft een leerzame periode achter de rug gehad bij Offerteadviseur.

Waarom Offerteadviseur?

“Ik ben Offerteadviseur tegengekomen via stagemarkt. Na het beschrijving te hebben gelezen, ben ik gelijk ervoor gaan solliciteren” zegt Taa. “Ook had ik meteen een goede eerste indruk toen ik op gesprek kwam. Het kantoor gaf mij een zakelijk en relaxt gevoel. Ik vond de stagebegeleider ook zeer vriendelijk”

“Super toffe bedrijf, geeft veel persoonlijke aandacht voor ontwikkelpunten. Ik voel mij erg thuis op het kantoor van Offerteadviseur, ook is er geen druk op je schouders”.

Hoe bevalt het werken bij Offerteadviseur?

“Werken bij Offerteadviseur bevalt mij zeer” zegt Taa. “Geen ingewikkeld werk, geeft de mogelijkheid om met veel nieuwe mensen te kunnen communiceren. Binnen het bedrijf zijn de collega’s zeer vriendelijk. Het is voornamelijk een jong dynamisch team waar je met ieder een goede band mee kan opbouwen. De werksfeer bij Offerteadviseur is echt top. Een informele sfeer waarbij gelachen kan worden tot aan een potje darten of FIFA in de pauze. Daarnaast wordt er natuurlijk ook keihard gewerkt. Dit is een goede combinatie die je bij andere bedrijven nauwelijks tegen zult komen”.

“Offerteadviseur is iets wat ik honderd procent zal aanbevelen bij mijn vrienden of familie” zegt Taa. “Mocht ik in de toekomst iets aan mijn huis willen laten doen, zal ik zeker gebruik maken van de diensten van Offerteadviseur, zo kunnen zij veel zorgen van mij af nemen”.

“Wat zou ik veranderen aan Offerteadviseur? Momenteel is Offerteadviseur zeer hard aan het groeien. Veel nieuwe stagiaires die bij het bedrijf stage zijn komen lopen. Wellicht een idee om het kantoor te vergroten, zodat er meer plek is voor nieuwe medewerkers of stagiaires” Zegt Taa.

“De werkomgeving is super fijn. Op het gebied van het interieur ziet het er allemaal netjes uit. Kamerplantjes en kleine details waardoor je je sneller thuis voelt”

Wat heeft Taa geleerd bij Offerteadviseur?

“Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk te leren” zegt Taa. “Zo heb ik geleerd hoe ik sterker in mijn schoenen moet staan. Overtuiging in mijn argumenten, vertrouwen in de diensten die Offerteadviseur levert en slimme sales trucjes. Wat ik geleerd heb bij Offerteadviseur zal ik uiteraard toe kunnen passen in de toekomst. Ik heb hier een goede basis geleerd en nu is het mijn taak om verder te ontwikkelen. Sales is altijd handig, niet alleen voor het werk dat je doet, maar ook eventueel in het dagelijks leven kan het goed van te pas komen”.

“Nog tips voor mijn stagebegeleider? Naar mijn mening doet de stagebegeleider het hartstikke goed. In dit geval heeft hij werknemers die het ook eventueel kunnen overnemen om de stagiairs op weg te helpen uit eigen wil. En dat is alleen maar positief. Voor mij geen tips voor de stagebegeleider” zegt Taa.

“Offerteadviseur de plek om te ontwikkelen”

Ben jij geïnteresseerd na het lezen van deze fantastische stageverhaal? Neem nu contact met ons op en wellicht kom jij met een leuke stageverhaal op onze website.

 

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: