De reviewkoning

Stageverhaal Mex
Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

De stageperiode van Mex zit er al weer op. De afgelopen tijd heeft hij zich bezig gehouden met verschillende taken als accountmanager. Maar toen Mex begon met de evaluatiegesprekken met de mensen die een aanvraag hebben gedaan, kwam hij echt in zijn element.

 

Waarom OfferteAdviseur?

“Studenten uit mijn klas gingen hierheen en ik had gekeken op stagemarkt naar eventuele stageplekken en toen kwam ik hier uit. De eerste indruk was prima, het zag er leuk uit en voelde mij gelijk op mijn gemak en de werksfeer was ook leuk.” Aldus Mex.
Hoe bevalt het werken bij OfferteAdviseur?
“Het is best leuk werk om te doen, want je doet veel verschillende dingen en dat zorgt voor
afwisseling. Verder zijn al mijn collega’s leuk hier die ik heb. De werksfeer is hier erg prettig, het is heel gezellig en er kan hard gewerkt worden. Ik heb met iedereen ook een goede band. Het bedrijf zit goed in elkaar, iedereen heeft ook zijn eigen taken binnen het bedrijf en die komen ze ook na dus dat is fijn. Verder vind ik dat de werksfeer met mijn collega’s heel leuk is maar toch hard gewerkt kan worden. Dus ik ben over het algemeen best tevreden.”

Wat heb je geleerd?

“Ik heb mijn bel vaardigheden met een forse lijn naar boven gebracht. Verder heb ik geleerd hoe je moet omgaan met verschillende situaties tijdens een gesprek en hoe je daar mee kan omgaan.” We vroegen Mex of hij dit mee kan nemen in de toekomst, hij antwoordde: “Jazeker! Want je leert natuurlijk alle kneepjes die een accountmanager nodig heeft en je
neemt alle tips en tops mee naar je volgende plek.”

Alle stageverhalen bekijken? Klik hier!

Gerelateerd:

Direct naar:

Stageverhaal Mex

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: