“Ömer, waardoor elk belletje binnen 0,1 seconde werd opgenomen”

Stageverhaal omer
Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

De stageperiode van Ömer zit er al weer op. De afgelopen maanden heeft Ömer zich beziggehouden met de activiteiten van een echte accountmanager. Hij stond vooral bekend om het feit dat hij altijd elk belletje binnen no-time opnam. De andere accountmanagers maakten geen schijn van kans!

 

Waarom OfferteAdviseur?

Een vriend van mij (Mohamed) werkt bij OfferteAdviseur. Samen met twee andere vrienden keken wij op stagemarkt naar een leuke stageplek. Ik zag OfferteAdviseur staan en het bedrijf sprak me gelijk aan. Dus besloten wij om te solliciteren!

 

Hoe bevalt het werken bij OfferteAdviseur?

In het begin begreep ik niet precies wat voor bedrijf het was, het was nog een beetje vaag voor mij. Toen ik voor het eerst mijn collega`s zag, voelde ik mij gelijk thuis. Er heerste een zeer leuke sfeer namelijk. Ik heb het erg naar mijn zin bij OfferteAdviseur. Veel variatie, leuke collega`s, gezellige sfeer. Alles wat je wilt op de werkvloer is hier te vinden! Mijn collega`s zijn zeer behulpzaam. In het begin begreep ik het systeem niet echt, maar mijn collega`s hebben mij daar mee geholpen.

 

Wat heeft Ömer geleerd?

Toen ik bij OfferteAdviseur kwam wist ik niet hoe je moest bellen en had daar helemaal geen ervaring mee. Nu weet ik het wel en dat ga ik zeker meenemen. Ik kan nu zelf ook verkopen en kon dat ook niet in het begin. Dat ga ik ook meenemen.

 

Hoe bevalt de begeleiding?

Ik heb het erg naar mijn zin bij OfferteAdviseur. Veel variatie, leuke collega`s, gezellige sfeer. Alles wat je wilt op de werkvloer is hier te vinden! Mijn collega`s zijn zeer behulpzaam. In het begin begreep ik het systeem niet echt, maar mijn collega`s hebben mij daar mee geholpen. Isa is een hele aardige en toffe stagebegeleider. Ik wil hem ook bedanken dat ik hier stage mocht lopen en wens hem veel succes in de toekomst!

Gerelateerd:

Direct naar:

Stageverhaal omer

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: