De stage van Eloy

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Eloy van Kooswijk is een accountmanager en staat altijd open voor een leuk gesprek. Eloy gaat u vertellen wat hij geleerd heeft de afgelopen periode en wat die leuk vond bij Offerteadviseur. Veel leesplezier!

Waarom Offerteadviseur?

“Ik ben via een collega en stagemarkt terecht gekomen bij Offerteadviseur” zegt Eloy. “Mijn eerste indruk van Offerteadviseur was meteen goed. Ik merkte dat het een leuk bedrijf was, omdat het een jong en klein team is. Naast dat sprak Offerteadviseur mij aan op de manier hoe zij te werk gaan” zegt Eloy.

“Offerteadviseur is een goedlopend bedrijf” zegt Eloy. “Offerteadviseur let vooral op kwaliteit, dus ze bellen leads altijd na en adverteren niet, omdat zij organisch te werk gaan. Daarnaast heb ik goede hulp mogen ontvangen bij het leren van het vak. Er werd duidelijke informatie gegeven wat je moet weten om een verkoopgesprek te kunnen uitvoeren” zegt Eloy.

Hoe bevalt het werken bij Offerteadviseur?

“Werken bij Offerteadviseur bevalt mij zeker” zegt Eloy. “Offerteadviseur heeft leuke, gezellige, hard werkende collega’s. We kunnen elkaar vertrouwen en elkaar helpen als dat nodig is. Naast dat is de werksfeer goed en hebben wij het erg leuk met elkaar. Je kan bij iedereen terecht voor een gesprek over werk en/of andere dingen” zegt Eloy.

“Ik zou Offerteadviseur zeker aanraden aan mijn familie/vrienden” zegt Eloy. Daarnaast hoop ik ook dat Offerteadviseur nog groter wordt, bekender wordt en meer klanten krijgt. Naast dat is het een hele fijne werkomgeving, je werkt in een klein team. Ik vond het wel jammer dat we niet met zijn alle kunnen zijn i.v.m. corona” zegt Eloy.

Wat heeft Eloy geleerd bij Offerteadviseur?

“Ik heb veel geleerd bij Offerteadviseur” zegt Eloy. “Zo heb ik geleerd hoe ik mensen kan overtuigen en overhalen om klant te worden bij Offerteadviseur. En blijven doorzetten met bellen, uiteindelijk krijg je ook je eigen woordje tijdens het bellen en dan gaat het ook wat makkelijker. Dit zal ik ook zeker gebruiken voor in de toekomst, want in het verleden was ik een beetje verlegen om naar iemand te bellen die ik niet kende en dat heb ik nu niet meer” zegt Eloy.

“Over mijn stagebegeleider heb ik niks te klagen, hij is een hele fijne stagebegeleider. Hij toont interesse in je, vraagt hoe het gaat, en wilt je echt ontwikkelen in het vak.

“Offerteadviseur de plek om nieuwe dingen te leren”

Gerelateerd:

Direct naar:

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: