Opties voor tijdelijk netwerk

opties voor tijdelijk netwerk
Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

De overzetten van de WiFi verloopt niet altijd soepel. Het kan zijn dat u eerder in uw nieuwe woning of kantoor komt dan dat de WiFi is aangesloten. In dit geval is het vaak belangrijk om hier een vervangende oplossing voor te zoeken.

Internetbox

De internetbox is een goede keuze voor een tijdelijke werkplek. Hiermee kunnen meerdere computers worden aangesloten op een netwerk. Het limiet verschilt per aanbieder en daarom kunt u een zo groot mogelijk netwerk aanschaffen.

MiFi router

Een MiFi router is een interessante vervanger om een aantal apparaten mee te verbinden. Deze kunt u overal meenemen en werkt door middel van een simkaart. U legt dus een abonnement vast bij een internetprovider en vervolgens kunt u gemakkelijk de simkaart met de MiFi router verbinden. De router is ongeveer net zo groot als een smartphone en werkt via 3g of 4g. In totaal kunnen er zo’n 8 apparaten met de router verbinden.

Mobiel netwerk

Het mobiele netwerk kunt u aanzetten vanaf uw mobieltje. Dit is een goede oplossing voor de korte termijn. Als u onderweg bent is dit een aanrader!

Gerelateerd:

Direct naar:

opties voor tijdelijk netwerk

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: