opties voor tijdelijk netwerk

Tijdelijke internetverbinding

Ricardo
Ricardo

5+ jaar ervaring in de bouwbranche.

Het kan zijn dat u in een nieuwe woning gaat wonen en er nog geen WiFi is geïnstalleerd. Of dit kan gebeuren als u met uw bedrijf gaat verhuizen. In beide gevallen is het vaak belangrijk om toch een tijdelijke internetverbinding te installeren. Meer hierover lees je in dit artikel.

MiFi router

Een MiFi router is een apparaatje dat werkt als een wifi router die je overal kunt meenemen. Zo’n mobiele router is ongeveer net zo groot als een smartphone. De router werkt via de 3g of 4g van een internetprovider. Het is belangrijk om een abonnement af te sluiten waardoor je de simkaart in een mobiele router kunt doen. Hier kunnen rond de 8 apparaten mee verbinden.

Mobiel netwerk

Een mobiel netwerk is een wifi hotspot vanaf je mobiel. Voor de korte termijn is dit een goede oplossing. Wanneer je onderweg bent is dit de beste keus!

Internetbox

Een internetbox is een goede keuze wanneer er meerdere computers moeten worden aangesloten op een netwerk. Per aanbieder verschilt het limiet en daarom is dit een goede keuze voor een tijdelijke werkplek.

Gerelateerd:

Direct naar:

opties voor tijdelijk netwerk

Ontvang offertes van specialisten in uw regio

Deel deze pagina op: