Heeft u een dakdekkersbedrijf en wilt u graag uw omzet vergroten of simpelweg uw bedrijf uitbreiden? Daarvoor bent u zeker op het goede adres bij OfferteAdviseur. Bij OfferteAdviseur bespaart u niet alleen geld maar ook nog eens tijd. Wij leveren hoge kwaliteit leads aan allerlei bedrijven in de bouwsector.


Consumenten die interesse hebben in de werkzaamheden van een dakdekker komen op eigen interesse bij ons op de websites terecht. Wij adverteren niet dus de leads komen via een organische manier bij ons terecht. We merken dat hierdoor de kwaliteit een stuk hoger ligt. Bij OfferteAdviseur staan we ook echt voor kwaliteit, wij willen onze vakspecialisten alleen maar de beste leads leveren. Nadat de leads een aanvraag hebben gedaan, bellen wij deze eerst voor. In dit korte gesprekje stellen wij een paar simpele vragen om de kwaliteit te kunnen verzekeren.

Hieronder staan alle voordelen van OfferteAdviseur op een rijtje:

  • U komt direct in contact met potentiële klanten die een dakdekker nodig hebben. Zo bespaart u tijd en verhoogt u ook nog eens uw omzet. De leads zijn van hoge kwaliteit.
  • Er wordt een vast tarief afgesproken met uw persoonlijke accountmanager.
  • U kunt per direct stoppen, er is geen opzegtermijn. Ook zit u niet vast aan een bepaald abonnement.
  • U bepaald uw eigen regio en er is minimale concurrentie.
  • Zeer soepele reclamatie service
  • Geen kosten achteraf

Marktonderzoek

De markt van dakbedekking zal altijd interessant zijn. Dakbedekking moet tussen de 20-40 jaar weer vervangen worden. Voor dakpannen is dit 40-80. Er zijn in Nederland circa zo’n 4 miljoen rijtjeshuizen. Dit betekend dat er genoeg werk is in deze branche.

Wanneer er een dakbedekking lek is zal het ook nodig zijn om deze zo snel mogelijk te vervangen of te repareren. Mensen kunnen dit vaak niet zelf en daarom zijn dakdekkers zo belangrijk. Er liggen veel kansen voor het oprapen. Meld u nu aan en begin met verdienen!

Hoe wordt u een dakdekker?

Voordat u dakdekker kunt worden is het nodig om eerst een MBO opleiding tot dakdekker te volgen. Deze kunt u volgen op niveau 2, 3 en 4. De eerste soort opleiding is primair dakdekker en deze duurt twee jaar. De andere is Allround Dakdekker en deze duurt 3 jaar. Als laatste is er nog de opleiding Voortgezet Dakdekker en deze duurt 1 jaar. Er zijn zeer goede baankansen om dakdekker te worden nadat u een opleiding heeft afgerond.